PLUGGA UTOMLANDS?? ALLT DU BEHÖVER VETA

För dig som är eller är på väg att studera till läkare utomlands
Skriv svar
Yamzz04
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 29
Blev medlem: lör 07 okt, 2017 10:40

PLUGGA UTOMLANDS?? ALLT DU BEHÖVER VETA

Inlägg av Yamzz04 »

Tjena! :D
Yami heter jag och går just nu 5e året på läkarprogrammet i Riga (RSU).

Jag har nyligen startat en youtube-kanal där jag tänkt dela med mig av allt möjligt från plugg & studieteknik, till vloggar om mitt liv som läkarstudent. Det har varit en lång väg och tänkte därför dela med mig om mina tips och tankar, som förhoppningsvis kan vara till hjälp för andra!

Jag släppte precis en video idag där jag svarar på de frågor jag oftast får från andra studenter som ansökt/blivit antagna på läkarprogrammet, där tar jag upp sådant som är bra att veta om man funderar på att plugga medicin utomlands.

Här är länken till den, hope you like it!
--->

Jag kommer i framtiden även prata om annat såsom hur man bäst antecknar på en iPad, hur det är att sommarjobba som läkarstudent i Norge, mina bästa kurslitteratur-tips osv. Så, även om du inte tänkt plugga just utomlands, kanske du ändå kan hitta något kul & intressant för dig!

Kolla gärna in min kanal och speciellt min senaste video! Jag hoppas att jag kan ha med mig er på min resa här på youtube.

Allt gott! / Yami
EmelieBerg
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 115
Blev medlem: tor 10 okt, 2019 12:13

Re: PLUGGA UTOMLANDS?? ALLT DU BEHÖVER VETA

Inlägg av EmelieBerg »

Åh tack sån pepp! Sitter själv och jobbar natt i Norge nu (zzzzz) som ssk (läser läkarprogrammer i England) och pluggar hp för att byta till KI. Såååååå sjukt segt men dina videos är super haha. Vet inte om du sa de på yt (trött) haha men vad är planen när du är klar? :D
Skriv svar