strategierna för XYZ, NOG, KVA, DTK eller all matte du behöver?

Blandade mattefrågor som inte är knutet till en viss provdel
Skriv svar
Theodoraberg
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 13
Blev medlem: fre 06 sep, 2019 12:34

strategierna för XYZ, NOG, KVA, DTK eller all matte du behöver?

Inlägg av Theodoraberg »

Ni som har pluggat matten på hp länge hur viktigt är de att gå igenom strategierna för de olika delarna? Har nämligen gått igenom hela all matte du behöver och funderar ifall de smartaste är att gå igenom de delarna på matten som kanske inte sitter så jättebra på all matte du behöver eller gå igenom strategierna för de olika matte delarna, XYZ osv. Gör de stor skillnad hur man presterar på provet efter att ha gått igenom strategierna?
Användarens profilbild
amandak01
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 255
Blev medlem: sön 10 feb, 2019 14:32

Re: strategierna för XYZ, NOG, KVA, DTK eller all matte du behöver?

Inlägg av amandak01 »

Första gången jag skrev HP var 2019. Hade inte pluggat överhuvudtaget och hade inga strategier för varken de verbala delarna eller de kvantitativa. Det slutade med att jag fick 0.9 på det kvantitativa. Detta kommer bli mitt andra HP jag skriver och satsar 100% på plugget. Gick igenom AMDB och testade skriva några prov och nu ligger jag mellan 1.4-1.8 beroende på dag och normering. Så jag skulle definitivt säga att man presterar bättre om man har en bra grund för matematiken.

Sen höjer man sig också desto fler prov man skriver. Försök skriva så många prov som möjligt. Både gamla KVA provpass och provpass genom generatorn som finns här på HPguiden.

Är du osäker på någon av delarna, gå igenom de en gång till. Och om det fortfarande inte känns bra. Gå igenom en 3:e gång.

Sen är det bara att träna, träna, träna :)
Skriv svar