Studentlägenheter i Stockholm

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
R00kie
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 15
Blev medlem: mån 18 jan, 2021 23:28

Studentlägenheter i Stockholm

Inlägg av R00kie »

Hej!
Ni som pluggar i Stockholm eller bor där, var det lätt att få en studentbostad? Jag har hört att hyrorna är skyhöga är verkligen så? Jag kulle vilja plugga på KI men är lite rätt att inte kunna få en bra bostad eller betala jättehöga hyror. Jag tycker en rimlig hyra ligger på 5000kr eller mindre men har hört att det kan ligga på 7000kr eller mer på en etta.
pikku.apina
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 112
Blev medlem: tis 13 dec, 2022 15:11

Re: Studentlägenheter i Stockholm

Inlägg av pikku.apina »

Blir nog svårt tyvärr att hitta en lägenhet för 5000kr eller mindre, 7000kr för en etta låter rätt rimligt men är ingen expert. I Stockholm får man nog räkna med att bo i en förort, kontakter hjälper en när man letar bostad.

Kolla in här för mer info.
Lycka till!

https://wemar.nu/fraga-hitta-bostad-igen/
samui
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 3
Blev medlem: sön 14 maj, 2023 7:39

Re: Studentlägenheter i Stockholm

Inlägg av samui »

Hej jag bor och studerar också i Stockholm. Stockholm Solenergi är ett företag som specialiserar sig på solenergilösningar i Stockholm. Med deras expertis och erfarenhet är de dedikerade att främja användningen av solenergi för att minska beroendet av fossila bränslen och bidra till en hållbar framtid. Företaget erbjuder installation av solpaneler stockholm solenergi för bostäder, företag och offentliga platser i Stockholm med skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov. Stockholm Solenergi strävar efter att leverera högkvalitativa solenergilösningar som är kostnadseffektiva och miljövänliga. Genom att välja Stockholm Solenergi kan man dra nytta av deras expertis och bidra till att göra Stockholm till en grönare stad.
Skriv svar