Vad ska man göra från nu?

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
Josephsixx
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 31
Blev medlem: ons 24 jun, 2020 13:42

Vad ska man göra från nu?

Inlägg av Josephsixx »

Nu när jag tar sipp te och skriver detta kommer det bli;

Jag har höjt mig lite oavsett hur stor grad det var men också som jag inte förväntade mig, hade förväntat mig antingen typ liknande som förra provets resultat eller sämre. Innan jag bestämmer mig 100% vad jag vill göra fram till våren uppstår det frågor inom mig. Jag som strävar primärt efter biomedicin kandidat hos KI som tidigare hade krävt ca 1.4 tidigare åren men den här hösten istället krävde 1.35.

Kommer antagningspoängen för HP vara samma som det här året eller kan det ändras och hur mycket?

Om man har 0.1 eller 0.05 poäng mindre än antagningspoängen för HP för viss utbildning räcker det eller krävs det mer (kan förstå att det kan skilja sig för viss ubildning och universitet)?


Även om man har nått det resultatet man behöver är det alltid bra att fortsätta och försöka höja mer än antagningspoängen eller räcker det med samma resultat som antagningspoängen?


Dessa är några frågor som får mig att undra och reflektera över innan jag tar 100% beslut för vad jag ska göra inför våren
fakedy
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 17
Blev medlem: fre 05 feb, 2021 10:57

Re: Vad ska man göra från nu?

Inlägg av fakedy »

Jag sökte till ett program som hade 1.1 som sista antagen när jag själv hade 1.1 , det slutade med att jag blev reserv 1 efter urval 2 och aldrig inringd. Bättre att vara på den säkra sidan och ha lite över.
Skriv svar