Vill höja mig till 1,65. Värt att köpa VIP? Tips?

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
Skriv svar
c1a55ifi3d
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: lör 17 dec, 2022 6:50

Vill höja mig till 1,65. Värt att köpa VIP? Tips?

Inlägg av c1a55ifi3d »

Ny på sidan! Vet inte riktigt hur jag ska navigera den. Har skrivit två högskoleprov hittills och den första var bara ett test så att säga. Men den senaste skrev jag utan att ha "tränat" tillräckligt, hade massa annat på gång så jag gjorde bort mig.

Jag gick NatNat i gymnasiet och det gick okej. Inga F men betyg räcker inte till för dröm utbildningen. Jag undrar om det är möjligt för mig att få 1,65(realistisk?) eller högre inför den kommande HP. Matten gick riktigt dåligt konstigt nog. Jag måste repetera massor :D. Jag har inga svårigheter med matten, men det känns mer som en one off att det gick så pass kass. Funderar på att köpa in 1C-2C böckerna igen för att refresha sinnet(XYZ). NOG, KVA och DTK, här känns det ju som att jag är ute och cyklar. Verbala delen vet jag inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att förbättra mig där. Jag vet att det finns massor jag kunde ha gjort bättre såsom att pluggat mycket mer, sovit bra och ätit frukost. Listan är lång! to say the least.
Tror ni att jag klarar det och vad tycker ni om VIP, undrar om jag ska köpa den. Har ni nån fråga så är det bara att hojta till och era tips uppskattas!

Har bifogat HP resultat :)
Bilagor
senaste HP resultaten
senaste HP resultaten
HanOsc
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 08 maj, 2021 12:01

Re: Vill höja mig till 1,65. Värt att köpa VIP? Tips?

Inlägg av HanOsc »

Ser att det var länge sen du skrev men jag skulle säga att det absolut är värt om du har pengarna! Det har gjort det mycket lättare för mig att strukturera mina studier och hitta de specifika områden jag behöver öva på och fokusera på dem.
EmiliaIrvine
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 98
Blev medlem: tor 18 feb, 2021 16:14

Re: Vill höja mig till 1,65. Värt att köpa VIP? Tips?

Inlägg av EmiliaIrvine »

Tycker också att det är helt värt det, speciellt om du vill göra mer än en liten höjning. Hade 1,0 innan jag började med VIP och har nu 1.35, år påväg mot samma mål av 1,65. VIP har verkligen allt man behöver samlat på ett ställe vilket gör det mycket enklare. Lycka till!
fsx9999
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 27
Blev medlem: ons 15 dec, 2021 20:41

Re: Vill höja mig till 1,65. Värt att köpa VIP? Tips?

Inlägg av fsx9999 »

Skulle absolut säga att det är möjligt, om inte på andra försöket i sådana fall på tredje. Beror även på hur mycket du pluggar inför provet så det är ju svårt att säga. Att det gick sämre än väntat på mattedelen skulle jag inte oroa mig för i och med att matten på högskoleprovet är en annan typ av matte än den man är van vid. Men att ha lätt för matte allmänt gör att man hyfsat snabbt kan förbättra sig på den kvantitativa delen. VIP är absolut värt enligt mig då jag lyckades gå från 1,45 till 1,75. Se till att få ett personligt studieupplägg av din coach och sen är det bara köra på. Kan även rekommendera memrise, artikelläsning och göra många gamla prov med felanalys.
Skriv svar