Från komvux till 1,6?

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Smashmonstret
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 74
Blev medlem: tis 13 okt, 2020 20:53

Re: Från komvux till 1,6?

Inlägg av Smashmonstret »

Jag har läst. Läst. Och läst sedan 3 januari! 8 böcker. 1822 sidor. 7 dagar. Den mest effektiva rensningen jag någonsin gjort! Hej en tommare bokhylla!

Det har varit allt från historia till deckare. Inga superavancerade böcker men en god start för en som knappt hållit i en frivillig bok de senaste åren!

Jag har också skaffat goodreads och lagt till 152 böcker om högt och lågt i min ”vill läsa lista”. Jag har en förhoppning om att jag ökar mitt lästempo ju mer tiden fortlöper och även maxat antalet reservationer på biblioteket.

Min metod har varit att läsa som max 8 böcker samtidigt, 15 minuter per dag ur varje och logga i appen vilken sida man är på. Lite tillfredställande ändå att se procenten öka ju fler sidor man läst!

Dock får jag nog strukturera upp det lite bättre till nästa vecka då jag läst cirka 500 sidor bara idag söndag, hehe. Inte helt optimalt!

Jag är medveten om att alla böcker jag läst knappast mäter sig med högskoleprovets texter. Men jag tror att all läsning är bra läsning! Att bara ta steget till att läsa böcker ser jag bara positivt på.
dani163
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 16
Blev medlem: tor 23 jan, 2014 21:14

Re: Från komvux till 1,6?

Inlägg av dani163 »

Smashmonstret skrev: sön 09 jan, 2022 23:52Jag är medveten om att alla böcker jag läst knappast mäter sig med högskoleprovets texter. Men jag tror att all läsning är bra läsning! Att bara ta steget till att läsa böcker ser jag bara positivt på.
Det viktigaste är nog att du har förstått det du har läst.
Skriv svar