Hur pluggar ni till XYZ?

Diskussioner kring XYZ-delen samt XYZ-uppgifter
Skriv svar
Svedo
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 31
Blev medlem: tor 13 jan, 2022 23:20

Hur pluggar ni till XYZ?

Inlägg av Svedo »

undrade hur folk pluggar till XYZ. Det är en ganska ny del och det förekommer bara 500 uppgifter bland äldre högskoleprov av den sorten. Jag vill gärna få in minst 1000 uppgifter gjorda bland alla de del moment som förekommer. Vad är det för typ av Matte som förekommer i XYZ. Bara Matte 1? Eller kanske 2 och 3 eller till och med 4? Ska man plugga med en bok eller finns det material ute där någonstans var man kan nöta in hur många uppgifter som helst av en typ?
ultimateys
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 19
Blev medlem: fre 14 maj, 2021 0:20

Re: Hur pluggar ni till XYZ?

Inlägg av ultimateys »

Svedo skrev: fre 12 aug, 2022 15:21 undrade hur folk pluggar till XYZ. Det är en ganska ny del och det förekommer bara 500 uppgifter bland äldre högskoleprov av den sorten. Jag vill gärna få in minst 1000 uppgifter gjorda bland alla de del moment som förekommer. Vad är det för typ av Matte som förekommer i XYZ. Bara Matte 1? Eller kanske 2 och 3 eller till och med 4? Ska man plugga med en bok eller finns det material ute där någonstans var man kan nöta in hur många uppgifter som helst av en typ?

Beror lite på din nivå. Kan du hantera matten som förekommer i matte 1 & 2 på någorlunda bra nivå är det bara att mata uppgifter. Kör igenom alla som finns och analysera dem utförligt. Annars skulle jag fokusera på grundkunskaperna, d.v.s. gå igenom matte 1 & 2 och repetera. Vissa anser att endast matte 1 behövs men jag tycker matte 2 är nödvändigt. T.ex. kvadrerings & konjugatreglerna förekommer först i matte 2 och dyker frekvent upp på provet.
Skriv svar