Vanliga frågor och svar

Nedan finner du svar på några vanliga frågor. Om du har någon annan fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

VIP-medlemskap

Att registrera dig som medlem på Högskoleprovguiden kostar ingenting. Som medlem får du en personlig profil, möjlighet att göra personliga inställningar, tillgång till Sveriges största högskoleprovforum, öva gratis med massor av exempeluppgifter, gratis förklaringar till gamla högskoleprovuppgifter mm. Däremot får du inte tillgång till högskoleprovutbildningen, VIP-utbildningen. För att få åtkomst till den måste du bli VIP-medlem. Det finns bara fördelar med att bli gratismedlem och du kan snabbt och lätt bli medlem på registreringssidan här. VIP-medlem kan du bli på VIP-registreringssidan där du också hittar aktuella priser. Bli VIP-medlem här.

Nej, du kan bli VIP-medlem direkt. Om du inte redan har ett medlemskap kommer vi att skapa ett åt dig och skicka dig användarnamn samt lösenord. Om du redan är medlem kommer vi att uppgradera ditt medlemskap till ett VIP-medlemskap.

Självklart ingår utbildningsmaterial inför alla fyra verbala delarna (ELF, LÄS, MEK och ORD) samt alla fyra kvantitativa delarna (DTK, KVA, NOG och XYZ). Du får tusentals uppgifter och genomgångar inför samtliga delprov. Registrera ditt VIP-medlemskap här nu direkt och förbered dig på rätt sätt!

Absolut! Så fort du har blivit VIP-medlem kan du kontakta din personliga coach och få hjälp att lägga upp dina studier utifrån ditt mål, dina förutsättningar och din tillvaro.

Nej! Gamla högskoleprov kan du ladda hem gratis via Högskoleprovtränaren som gratismedlem. Även om du som VIP-medlem får tillgång till Sveriges största databas med förklaringar till gamla högskoleprov är de tusentals övningsuppgifterna och utbildningen specialkonstruerade för att lära dig besegra högskoleprovet på bästa sätt. Det finns företag som tar dyra avgifter och endast erbjuder gamla högskoleprovuppgifter. Vi vill varna för dessa företag då vi erbjuder samma material fast helt gratis via filarkivet.

Om du registrerar ett VIP-medlemskap med förbättringsgaranti får du hela avgiften för perioden tillbaka och vi betalar din anmälan till nästa högskoleprov (450 kr) om du inte förbättrar ditt normerade resultat jämfört med ditt senast föregående högskoleprov. Allt som krävs är att du faktiskt har använt delar av VIP-utbildningen. Du behöver inte ens använda en tredjedel av VIP-utbildningen för att garantin ska gälla. Om du inte skulle förbättra ditt resultat ber vi dig styrka detta med dina resultatsbesked, vilket kan göras via nätet. Vi återbetalar din garanti inom en vecka från att den är bekräftad. Läs mer om villkoren i användaravtalet.

Du får åtkomst till VIP-utbildningen så fort du har slutfört köpet. Om du har ett medlemskap kan du direkt komma åt hela VIP-utbildningen och om du inte redan är medlem får du inloggningsuppgifter skickade till dig via e-post.

Om du inte kan eller vill betala med Klarna, om du vill betala från utlandet eller betala på annat sätt kan du kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig gärna vidare.

Klarna, som tillhandahåller våra ordinarie betalningsalternativ, erbjuder flera typer av delbetalning och du kan direkt se vilka betalningsalternativ de kan erbjuda dig när du går vidare från första sidan i kassan. För mer information kan du också kontakta Klarna via chat, telefon eller e-post.

Medlemskap

Du kan återställa ditt användarnamn via länken Glömt användarnamn? i Logga in rutan. Om du vill återställa ditt lösenord kan du göra det via länken Glömt lösenord? i samma ruta.

Absolut! Skicka oss ett mail via kontaktformuläret så hjälper vi dig gärna vidare.

Högskoleprovet

På Universitets- och Högskolerådets hemsida om högskoleprovet hittar du mer information och kontaktuppgifter.

Kontakta universitetet eller högskolan som du har tänkt skriva provet på för mer information. Adresslistor och telefonnummer hittar du via menyn Om högskoleprovet > Provanordnare.

Forum

Ja! Åtkomst till forumet är helt gratis och det är endast VIP-hörnan som kräver särskilt medlemskap för åtkomst. Som gäst kan du läsa i forumet men för att starta egna trådar eller skriva inlägg behöver du bli gratismedlem.

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
INTAGLIO
ädelsten med ingraverat tecken eller figurmotiv
Nästa prov

18/10 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
27/8 - 2020 kl 23:59