ELF-utbildningen inkluderar den mest omfattande och effektiva strategi-genomgången, för ELF-delens samtliga tre uppgiftstyper, som finns att få tag på. Du får lära dig texttyper, frågetyper, lösningsmetoder, signalord som är viktiga för förståelsen och som är vanligt förekommande på ELF-delen och mycket mer.

Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen. För att ta del av hela utbildningen, strategierna och genomgångarna måste du vara VIP-medlem.

Enligt höstens normeringstabell skulle jag få 1,90 och det räcker gott och väl till min drömutbildning i höst. Vill tacka för en bra sida! Utan HPguiden skulle jag aldrig kunna höja mig med 1,10. Detta är sjukt! Verb gick så enkelt idag, hade varken nerver för LÄS eller ELF. Återigen tack för era strategier och tips, de har hjälpt mycket! Ni får jättegärna citera mig. Alla ska veta att det är en utbildning av rang om man vill skriva ett högt resultat på HP. Trots att svårighetsgraden var svårare jämfört med i höstas hade jag fått in teknikerna tack vare er pedagogik.

Henrik (2014)
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
NYTER
glad och nöjd
Nästa prov

6/4 - 2019 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2019 kl 23:59