I VIP-utbildningens omfattande och djupgående ORD-strategi får du unika strategier för hur du bäst besegrar ORD-delen oavsett om det är ord du känner igen eller ord du aldrig har hört förut. Du får en detaljerad genomgång med många exempel på lånord från flera språk inklusive ledtrådar till vilket språk det svåra ordet kan härstamma från, hur du ska förhålla dig till gamla högskoleprovord, hur du förstår ordspråk och talesätt du inte kommit i kontakt med tidigare, genomgång om ordens minsta beståndsdelar (morfem) och mycket mer. Inte nog med att VIP-utbildningen ända sedan år 2004 har en oöverträffad träffsäkerhet på ORD-delen så får du dessutom den bästa och mest utförliga strategigenomgången som du kan använda på högskoleprovets alla ORD-uppgifter.

Om du inte är VIP-medlem kan du endast se nedanstående innehållsförteckning. För att ta del av alla genomgångarna måste du vara VIP-medlem.

Jag är mycket nöjd med utbildningen! Jag önskar att jag hittat till er tidigare. Många av orden på ORD delen kom på provet och då kändes det extra bra. Kan varmt rekommendera er hemsida till alla som vill få hjälp att nå sina pluggmål! Tycker ni har tänkt på allt! Skitbra!

Shannon (2015)
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
STILGRODA
stilbrott, löjeväckande uttryck
Nästa prov

21/10 - 2018 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/9 - 2018 kl 23:59