Matematiska repetitionen och kvantitativa kursen (Exempel)

Den matematiska repetitionen och kvantitativa kursen hjälper dig repetera all matematik som krävs för ett högt högskoleprovresultat. Detta är viktigt och värdefullt både för dig som inte har studerat matematik på länge men också för dig som behöver hitta rätt nivå för högskoleprovet. Utbildningsmomentet består av flera kapitel som t.ex. bråk, rörelse och sannolikhet. Du får genomgångar, exempel med förklaringar samt övningsuppgifter med uträkningar. Du lär dig också att applicera dina matematiska kunskaper på högskoleprovets speciella uppgifter.

Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen. För att ta del av hela utbildningen, genomgångarna, exemplen och uppgifterna måste du vara VIP-medlem.

Jag blev nyligen VIP-medlem och måste säga att er sida är precis det jag behövde. Den matematiska repetitionen har gett mig självförtroende att tackla det som gett mest ångest på hp - matematik. Jag förbättrade mitt resultat på mattedelen från 1.0 till 1.4, enbart efter ett par dagars intensiv repetition, utan att knappt ha börjat med övningsuppgifterna. Det säger allt om hur bra er sida är! Jag ångrar djupt att jag inte blev medlem tidigare.

Martin (2015)
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Lägesmåtten median, medelvärde och typvärde

Olikheter

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
STILGRODA
stilbrott, löjeväckande uttryck
Nästa prov

21/10 - 2018 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/9 - 2018 kl 23:59