Mål: Läkarprogrammet Uppsala vt16

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
mandia
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 16 apr, 2014 6:51

Mål: Läkarprogrammet Uppsala vt16

Inlägg av mandia »

För att hålla en struktur i mitt pluggande tänkte jag skriva mina framgångar och fallgropar i denna pluggdagbok. Med ett tidigare personbästa på 1.35 ska jag bättra mig till --> 1.70 med en strategi som innebär gnatande av XYZ uppgifter, engelska läsförstålse och öva upp snabbheten i huvudräkning!
Det jag ser mest fram emot är att få en stadig rutin som också berikar mig med kunskap jag kan ha användning för i andra sammanhang än för bara hp. Lära för livet klyschigt sagt!

Så detta blir en spark i baken att utöka intellektet och skapa diciplin i en annars glädjemaximerad livsstil. Studeranded kommer föreligga 1 timme/ 5 dagar i veckan, för att således inte skapa en för stor press--> vilket i slutändan man bara tröttnar på. Platserna skall vara bibliotek, före jobbpass (på mitt café), eller på annan lugn plats. Jag ska hinna läsa minst 2 engelska böcker i månaden.

All pepp på vägen uppskattas!
Användarens profilbild
Azriel
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 268
Blev medlem: tor 13 jun, 2013 21:44

Re: Mål: Läkarprogrammet Uppsala vt16

Inlägg av Azriel »

Ser bra ut

En viktig sak att tänka på när du pluggar de olika delarna är att tänka på analysen. Om du har problem med en viss del av uppgifter så beror det på att dina kunskaper på den delen behöver förstärkas, och enda sättet att åtgärda problemet är att gå igenom grunderna.

Jag hade också lagt tid åt att läsa engelskspråkiga artiklar från diverse tidskrifter/tidningar, om du inte redan har planerat att göra det.

Kör hårt, det finns mycket tid kvar än så länge! :mad:
Original
Silverpostare
Silverpostare
Inlägg: 1305
Blev medlem: lör 11 okt, 2014 11:58

Re: Mål: Läkarprogrammet Uppsala vt16

Inlägg av Original »

Det är möjligt att vi blir kursare om vi både kommer in till VT16! :)
Jag önskar dig all lycka på vägen!
Skriv svar