Fler än 223 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Köp kurser, provsimulering och lektioner

Som VIP-medlem får du det mest omfattande utbildningsmaterialet och digital coachning av en erfaren coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Genom vårt systerföretag, Högskoleprovskurser, som hjälpt tusentals studenter live sedan 2009 kan vi även erbjuda kombinationen av VIP-medlemskap med

Som VIP-medlem har du 15 % rabatt på alla kurser och 500 kr rabatt på privatlektionspaket! Bli VIP-medlem och få del av rabatten.

Du som inte skrivit högskoleprovet tidigare eller vill ha en kickstart inför högskoleprovet rekommenderas att kombinera intensivkursen med VIP-utbildningen. När du kommit igång kan du t.ex. lägga till en provsimulering som ett genrep innan provet.

Vill du ha en fördjupning eller en repetition är fördjupningskursen ett utmärkt val. Även privatlektioner privatlektioner i person eller i ett onlineklassrum är ett uppskattat komplement till VIP-utbildningen.

Högskoleprovskurser logotyp

www.hogskoleprovskurser.se | 010-330 48 00info@hogskoleprovskurser.se


Intensivkurs inför högskoleprovet2 995 kr

Sju lärarledda timmar på plats i Stockholm eller online. En kurs med fokus på strategier och tips varvat med exempel och övningar från provets åtta delar. Under kursen blir du introducerad till högskoleprovet och får lära dig konkreta lösningsmetoder som snabbt förbättrar din provteknik. Du får även de bästa tipsen och råden om hur du fortsätter dina förberedelser efter intensivkursen.

Vad tyckte du om att kombinera ditt VIP-medlemskap med en intensivkurs?
Jag gick en intensivkurs som gav mig några extra synvinklar, tips och tricks väl värda att veta strax innan provet. Var även givande att kunna diskutera problemlösning med en lärare och andra studenter i ett klassrum live.

Christer Tallgren
Höjde sig från 0.6 till sitt målresultat 1.6
Läs hela referensen eller läs fler referenser
 • Perfekt sätt att komma igång med studierna till provet eller som repetition nära inpå provdagen
 • Sju fullspäckade timmar med strategier och exempel
 • Nyttiga pluggtips på hur du kan fortsätta studierna
 • I kursen ingår vårt kompendium, särskilt framtaget för intensivkursen

Kombinera med fördjupningskursen för ännu fler metoder och där genomgångarna varvas med gruppdiskussioner och övningar i små grupper. Eller kombinera med en provsimulering där du får göra ett specialkonstruerat högskoleprov, precis som på provdagen.

Kurstillfällen
25
februari
Centrala Stockholm
4 & 11
mars
Online Nyhet!

Läs mer om intensivkurserna


Provsimuleringar 550 kr

Simulera provdagen med ett komplett, specialkonstruerat högskoleprov som görs under en heldag i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Redan dagen efter får du ditt resultat med statistik på antal rätt totalt, per del och per provpass samt en indikation på vilket högskoleprovsresultat din poäng motsvarar. Provsimulering ges både med ordinarie och förlängd provtid och finns i flera versioner om du vill göra flera provsimuleringar.

Jag gick på en provsimulering och tyckte att det var riktigt bra. Rekommenderar!! Man får bra feedback redan dagen efter. Det gav mig sån boost inför det riktiga provet.

Ahlam Derea
Höjde sig 0,5 och pluggar nu till jurist
Läs hela referensen eller läs fler referenser
 • Utmärkt generalrepetition inför provdagen
 • Specialkonstruerat prov för att finna dina förbättringsområden
 • Passar som komplement till alla övriga studier

Vill du få ut mesta möjliga av din provsimulering? Uppgradera din provsimulering och få tillgång till:

 • En detaljerad analys av dina korrekta svar, dels per område (taluppfattning, ekvationer, diagram, texter hämtade ur dagspressen osv), dels per frågetyp (engelska lucktexter, faktafrågor på svenska texter osv).
 • Möjlighet att se provfrågorna, vad du svarade samt utförliga förklaringar till provets samtliga frågor.
 • Några personliga tips och reflektioner kring hur du bäst ska tolka resultatet och hur du kan lägga upp de fortsatta studierna.

Du kan även kombinera provsimuleringen med en intensivkurs där du får genomgångar och strategier som snabbt förbättrar din provteknik.

Kurstillfällen
5
mars
Centrala Stockholm
12
mars
Centrala Göteborg
12
mars
Centrala Malmö

Läs mer om Provsimuleringarna


Fördjupningskurs inför högskoleprovet 3 995 kr

Denna tvådagarskurs som ges på plats i Stockholm vänder sig särskilt till dig som redan har koll på grunderna och vill finslipa dina färdigheter. Kursen täcker in alla åtta delprov och inkluderar teoretiska genomgångar samt de bästa strategierna och tipsen för varje del. Kursen ges en lördag & söndag kl. 9-17 i små grupper. I kursen ingår en övningsbok samt vårt HP-kit med penna, sudd, linjal och markeringspenna.

Hur skulle du sammanfatta att kombinera VIP-medlemskapet med en kurs?
Att det ger mycket, jag gjorde ju båda och ser de som två viktiga faktorer i min utveckling. Provsimulering är också bra om man har en tendens att bli stressad när det verkligen gäller, så att man får känna på det lite grand och få en bra komplettering av styrkor och svagheter på en detaljerad nivå.

William
Höjde sig från 1.15 till 1.70 och nu student på KTH
Läs hela referensen eller läs fler referenser
 • Täcker in alla åtta delprov på högskoleprovet
 • Mycket mer än bara "föreläsning". En fördjupningskurs värd namnet!
 • Individfokus i små grupper.
 • Du får en omfattande övningsbok med egenutvecklade uppgifter
 • I kursen ingår även vårt HP-kit med block, penna, sudd, linjal och markeringspenna

Kombinera med en provsimulering där du får göra ett specialkonstruerat högskoleprov, precis som på provdagen. Eller varför inte först mjukstarta med vår intensivkurs för att bli introducerad till högskoleprovet och hur du snabbt kan förbättra din provteknik.

Kurstillfällen
11-12
mars
Centrala Stockholm

Läs mer om fördjupningskursen


Privatlektioner inför högskoleprovet Från 395 kr/lektion

För dig som vill ha individuell hjälp inför högskoleprovet hemma hos dig, där det passar dig eller helt online i ett digitalt klassrum finns möjlighet att få privatlektioner av en högskoleprovscoach med 2,0 med det du behöver hjälp med. Undervisningen anpassas efter dina behov, dina mål och ditt tidsschema. Din coach har uppfyllt Högskoleprovskursers höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga. Oavsett vad du har för mål eller vad du har svårt för finns en noggrant utvald högskoleprovscoach redo att hjälpa dig. Nu finns också möjlighet att få privatlektioner on demand, helt flexibelt och utan bindningstider. Du kan boka en tid lika enkelt som att boka en tid hos en frisör.

Du kompletterade dina förberedelser som VIP-medlem med privatlektioner hos vårt systerföretag Högskoleprovkurser, hur fungerade det?
Jag tog några lektioner via högskoleprovskurser.se och det var otroligt bra. Jag blev så mycket bättre på matte efter varje lektion. Guldvärt!

Ciro Alves
Kombinerade VIP-utbildningen och privatlektioner, nu juridikstudent
Läs hela referensen eller läs fler referenser
 • Träffa en högskoleprovscoach hemma hos dig, där det passar dig eller helt online!
 • Individuellt anpassad undervisning med personlig coach
 • Anpassade paket utifrån just dina behov och mål
 • Kontinuerlig uppföljning och garanterad 100 % nöjdhet!

Boka privatlektion direkt

Läs mer om privatlektioner

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
PROSODI
(lärobok i läran om ljuds och) stavelsers längd, styrka, tonhöjd och hörbarhet
HPGuiden är det bästa som hänt mig. Skrivit 1,15 & 1,20 på tidigare försök. Med hjälp av HPGuiden skrev jag nu 1.90. Helt ofattbart! Det funkar verkligen. Nu kommer jag in på det program som jag vill. Tack.
Tid till nästa prov

22/10 - 2023 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 15/8 kl. 8:00
Stänger senast 22/8 kl. 23:59