Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Öva på högskoleprovet

Summering
  • Det går att träna på högskoleprovet! Lyssna aldrig på personer som påstår att det inte går att öva inför högskoleprovet. De har uppenbarligen aldrig varit VIP-medlemmar hos oss.
  • Att öva till högskoleprovet genom att göra gamla prov räcker inte hela vägen.
  • Förbered dig effektivt hos oss, vi har hjälpt fler än 200 000 studenter inför högskoleprovet sedan starten 2004 och står redo att hjälpa dig med!

Det går att höja sig genom att på högskoleprovet öva

Till dig som funderar på att skriva högskoleprovet och undrar om det går att öva sig till ett bra resultat: goda nyheter! Det går, det är möjligt! Det finns en väldigt seg myt om att det inte skulle gå att träna inför högskoleprovet. Det är ett ungefär lika korkat påstående som att säga att det inte går att plugga inför något prov i vare sig svenska, engelska eller matematik. Såklart det går!

Du ska därför aldrig lyssna på personer som påstår att det inte går att med övning bemästra högskoleprovet. Lyssna istället på den uppsjö av referenser som intygar att Högskoleprovguiden gör det möjligt att höja sig på provet - just genom övning.

Att öva gamla högskoleprov räcker inte hela vägen

Vi vet vad vi sysslar med, sedan starten 2004 har vi haft över 200 000 studenter hos oss. Det är väldigt användbart att plugga på gamla prov. Det var bland annat därför vi lanserade Högskoleprovtränaren, ett redskap för att effektivt plugga på gamla prov. Men att enbart plugga på gamla prov räcker inte hela vägen. Det kommer att göra dig bekant med formatet på provet och lära dig känna igen de olika delarna samt vilka typer av uppgifter du kan förvänta dig. Men därtill behöver du faktiskt lära dig formler, strategier och plugga. Öva högskoleprov är alltså ett första steg men bör endast ses som ett litet komplement till att bli VIP-medlem på Högskoleprovguiden och plugga på allvar inför provet.

Öva högskoleprovet med Högskoleprovguiden

Som VIP-medlem hos oss på Högskoleprovguiden har du givetvis tillgång till alla gamla högskoleprov från 2000 och framåt. Men du har dessutom tillgång till över 19000 uppgifter, 7000 förklaringar till gamla högskoleprovsuppgifter, genomgångar och strategier inför alla provets delar. All matematik du behöver samt ORDprogrammet med en träffsäkerhet på 85-100% av ORD-delens ord prov efter prov.

Jag fick mitt resultat tillbaka, 1.6, och jag vet inte om jag kan tro att det är sant? Har jag blivit stum, dum eller blind? Wtf?! Stämmer det här?! Fyfan om det stämmer så tack bästa ni! Du har varit till stor hjälp tack! ❤️ Men stämmer det här??

Jag har gjort Hp ett par gånger, först gången jag gjorde det fick jag 0.35 och efter att ha gjort det ett par gånger fick jag 1.05. Efter det köpte jag HP-guiden och höjde mig till 1.6!

Navid Roshan
Tog sig från 0.35 till 1.6 och nu väntar juristprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Fördjupning

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
JOLM
fadd dryck, blask;faddhet
Jag vill tacka er för ert stöd och era råd. Er hjälp har varit ovärderlig!! Med er hjälp har jag lyckats få 72/80 på Verbala och 74/80 på kvantitativa. Det blev 1,9 vilket var högre än mitt mål från början. Tack så mycket!!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59