Fler än 247 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Förbereda sig online högskoleprovet

Summering
  • Att förbereda dig inför högskoleprovet med en onlineutbildning är ett utmärkt sätt att öva interaktivt och flexibelt i tid och rum.
  • HPGuidens VIP-utbildning ger dig allt du behöver för att bemästra alla provdelar samlat i en smidig utbildning online.
  • Ju tidigare du kommer igång, desto bättre förutsättningar har du att förbereda dig tillräckligt – så skjut inte upp pluggstarten i onödan!

Högskoleprovet testar väldigt specifika kunskaper i matematik, svenska och engelska vilket gör det kritiskt att förbereda dig med högskoleprovsspecifikt material. På så vis skaffar du dig de bästa förutsättningarna att lyckas ta dig igenom högskoleprovets uppgifter inom tidsgränsen och med minskad risk för onödiga slarvfel.

Komplett onlineutbildning högskoleprovet

Högskoleprovet består av åtta olika delprov som vart och ett har sina utmaningar och egenheter. I vår VIP-utbildning har vi samlat allt du behöver för att bemästra alla dessa. Du får bland annat tillgång till beprövade strategier, tips och tricks och 19 000+ uppgifter med detaljerade förklaringar för alla provdelar. Dessutom ingår onlinekursen All matte du behöver som samlar teorigenomgångar, exempel och videolektioner för att du smidigt ska kunna repetera just den matematik som behövs för högskoleprovet och inte lägga tid på sådant som inte är relevant.

En stor fördel med VIP-utbildningen är att du kan studera när, var och hur mycket eller lite som du vill och har möjlighet till. Allt du behöver är en internetuppkoppling samt en dator eller mobil enhet att plugga med. Om du skulle fastna på någon uppgift eller teorigenomgång eller bara ha frågor i allmänhet står vi redo att hjälpa dig vidare – vi finns tillgängliga alla dagar i veckan året om för att du ska få hjälp snabbt oavsett när du pluggar. Som VIP-medlem blir du även tilldelad en personlig coach som gärna hjälper dig att komma igång och ger dig förslag på en skräddarsydd studieplan som utgår från dina mål, ditt utgångsläge och dina pluggförutsättningar för att göra resan mot ditt mål så kort och lättsam som möjligt.

På HPGuiden har vi hjälpt fler än 200 000 studenter att förbättra sig på högskoleprovet och vi hoppas att vi får nöjet att hjälpa också dig. Hos oss kan du alltid känna dig trygg i att du får de bästa förutsättningarna att nå ditt målresultat för att kunna komma in på din drömutbildning så snabbt som möjligt. Har du några frågor eller känner du dig rentav redo att komma igång? Oavsett vilket så står vi redo att hjälpa dig!

Utan HPGuiden hade jag aldrig kommit in på min drömutbildning! Deras erfarna coacher och välanpassade studiematerial har varit ovärderligt för mig. Med en gnutta hopp om att kanske höja sig lite på hp, köpte jag VIP medlemskap. Tack vare mitt resultat kom jag äntligen in på läkarprogrammet. Innan jag skaffade VIP här sa jag till mig själv att högskoleprovet inte var något för mig men en kompis berättade för mig om HPGuiden. VIP-utbildningen visade mig att allt är möjligt om man kämpar tillräckligt hårt och använder rätt medel. Jag kan varmt rekommendera HPGuiden. VIP-medlemskapet var värt varenda krona! Tusen tack för all hjälp. Nu kan jag äntligen gå vidare till nästa steg i livet.

Erik Gräsgårds
Höjde sig från 0.9 till 1.6 och pluggar nu till läkare
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Fördjupning

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
GEDACKT
täckt labialstämma i orgel
Har nu fått beskedet att jag är antagen till min önskade utbildning! Tack för er hjälp med högskoleprovet!! Tillslut så gick det!!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59