Summering
  • Att förbereda dig inför högskoleprovet med en onlineutbildning är ett utmärkt sätt att öva interaktivt och flexibelt i tid och rum.
  • HPGuidens VIP-utbildning ger dig allt du behöver för att bemästra alla provdelar samlat i en smidig utbildning online.
  • Ju tidigare du kommer igång, desto bättre förutsättningar har du att förbereda dig tillräckligt – så skjut inte upp pluggstarten i onödan!

Högskoleprovet testar väldigt specifika kunskaper i matematik, svenska och engelska vilket gör det kritiskt att förbereda dig med högskoleprovsspecifikt material. På så vis skaffar du dig de bästa förutsättningarna att lyckas ta dig igenom högskoleprovets uppgifter inom tidsgränsen och med minskad risk för onödiga slarvfel.

Komplett onlineutbildning högskoleprovet

Högskoleprovet består av åtta olika delprov som vart och ett har sina utmaningar och egenheter. I vår VIP-utbildning har vi samlat allt du behöver för att bemästra alla dessa. Du får bland annat tillgång till beprövade strategier, tips och tricks och 19 000+ uppgifter med detaljerade förklaringar för alla provdelar. Dessutom ingår onlinekursen All matte du behöver som samlar teorigenomgångar, exempel och videolektioner för att du smidigt ska kunna repetera just den matematik som behövs för högskoleprovet och inte lägga tid på sådant som inte är relevant.

En stor fördel med VIP-utbildningen är att du kan studera när, var och hur mycket eller lite som du vill och har möjlighet till. Allt du behöver är en internetuppkoppling samt en dator eller mobil enhet att plugga med. Om du skulle fastna på någon uppgift eller teorigenomgång eller bara ha frågor i allmänhet står vi redo att hjälpa dig vidare – vi finns tillgängliga alla dagar i veckan året om för att du ska få hjälp snabbt oavsett när du pluggar. Som VIP-medlem blir du även tilldelad en personlig coach som gärna hjälper dig att komma igång och ger dig förslag på en skräddarsydd studieplan som utgår från dina mål, ditt utgångsläge och dina pluggförutsättningar för att göra resan mot ditt mål så kort och lättsam som möjligt.

På HPGuiden har vi hjälpt fler än 180 000 studenter att förbättra sig på högskoleprovet och vi hoppas att vi får nöjet att hjälpa också dig. Hos oss kan du alltid känna dig trygg i att du får de bästa förutsättningarna att nå ditt målresultat för att kunna komma in på din drömutbildning så snabbt som möjligt. Har du några frågor eller känner du dig rentav redo att komma igång? Oavsett vilket så står vi redo att hjälpa dig!

Fördjupning

Feedback eller frågor?
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
NÄPSA
tillrättavisa, (be)straffa
Tid till vårens första prov

23/10 - 2022 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 16/8 kl. 8:00
Stänger senast 23/8 kl. 23:59