Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Måste man ha godkänt betyg för att få skriva högskoleprovet?

Nej, det finns inget krav om att ha godkänt gymnasiebetyg för att få skriva högskoleprovet. Långt ifrån alla som skriver högskoleprovet har gått ut gymnasiet. För att bli antagen till högre utbildning måste man dock uppfylla behörighetskraven, vilka varierar från utbildning till utbildning.

Jag måste börja med att tacka för en otroligt fantastisk resa. Efter att ha skrivit högskoleprovet ett antal gånger och fått rätt så lika resultat vid varje tillfälle kände jag att någonting behövde förändras radikalt. Kände att jag nått en platå och var på gränsen till min drömutbildning varje gång.

Att jag då bestämde mig för att gå med i hpguiden är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. När det kändes som hopplöst valde jag att sätta min tillit till er med drömmar och förväntan. I utbyte erhöll jag ett efterlängtat resultat. Tack!

Jones Hourani
Höjde sig från 1.6 till 1.9 – nu väntar läkarutbildningen
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KLÄRVOAJANS
fjärrskådning, synskhet
HPGuiden är det bästa som hänt mig. Skrivit 1,15 & 1,20 på tidigare försök. Med hjälp av HPGuiden skrev jag nu 1.90. Helt ofattbart! Det funkar verkligen. Nu kommer jag in på det program som jag vill. Tack.
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59