Fler än 229 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Måste man ha godkänt betyg för att få skriva högskoleprovet?

Nej, det finns inget krav om att ha godkänt gymnasiebetyg för att få skriva högskoleprovet. Långt ifrån alla som skriver högskoleprovet har gått ut gymnasiet. För att bli antagen till högre utbildning måste man dock uppfylla behörighetskraven, vilka varierar från utbildning till utbildning.

Jag måste börja med att tacka för en otroligt fantastisk resa. Efter att ha skrivit högskoleprovet ett antal gånger och fått rätt så lika resultat vid varje tillfälle kände jag att någonting behövde förändras radikalt. Kände att jag nått en platå och var på gränsen till min drömutbildning varje gång.

Att jag då bestämde mig för att gå med i hpguiden är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. När det kändes som hopplöst valde jag att sätta min tillit till er med drömmar och förväntan. I utbyte erhöll jag ett efterlängtat resultat. Tack!

Jones Hourani
Höjde sig från 1.6 till 1.9 – nu väntar läkarutbildningen
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
DAMPA
fukta (kläder före pressning)
Jag har nu höjt mig från 0.85 till 1.75, trodde aldrig att det skulle vara möjligt! Till våren börjar jag läkarprogramme, en dröm som slår in! Jag har hp-guiden att tacka massor, fantastiskt grym sida! Utan er hade jag nog inte klarat det!
Tid till nästa prov

22/10 - 2023 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 15/8 kl. 8:00
Stänger senast 22/8 kl. 23:59