Fler än 242 000 nöjda studenter!
Mer än 19 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Högskoleprovet test

Summering
  • Gör högskoleprovet test med 7480 uppgifter till 232 provpass från 51 kompletta gamla högskoleprov test gratis.
  • Oavsett om du vill testa högskoleprovet för nöjes skull eller göra högskoleprov test för att förbättra ditt resultat kan du göra det hos oss utan kostnad. Allt som krävs för att testa högskoleprovet är ett gratismedlemskap.
  • Att bara göra högskoleprov test med gamla högskoleprov är sällan tillräckligt för att nå målresultatet. Som VIP-medlem får du förklaringar till 10352 gamla högskoleprovuppgifter utöver alla 20714 specialkonstruerade uppgifter.

Var finns högskoleprov test?

Det går att ladda hem, skriva ut eller öva interaktivt med gamla högskoleprov test gratis på vår hemsida. Det mest omfattande arkivet med gamla högskoleprov test online finner du hos oss via Högskoleprovtränaren. Du kan öva med gamla högskoleprov test helt gratis och allt som krävs är att du är gratismedlem. Som gratismedlem får du dessutom förklaringar till alla 160 uppgifter från senaste provet. Som VIP-medlem får du förklaringar till 10352 gamla högskoleprovuppgifter i Högskoleprovtränaren och i arkivet med förklaringar till gamla högskoleprov test.

Testa högskoleprovet i Högskoleprovtränaren

Högskoleprovtränaren är ett sätt att träna med och testa högskoleprovet online. Du kan öva gratis med alla de gamla testhögskoleproven. I Högskoleprovtränaren kan du ladda hem, skriva ut eller träna interaktivt med 7480 uppgifter till 232 provpass från 51 kompletta gamla högskoleprov test.

Du kan välja att ladda hem eller skriva ut svarshäften och provpassen till testhögskoleprov eller så kan du träna digitalt med ett svarshäfte som ser ut som det på provet. För varje högskoleprov test finner du en källförteckning och på rättningssidan finner du även normeringstabeller och facit. Högskoleprovtränaren räknar dock ut alla normeringar åt dig!

Till de nya testproven, från höstens högskoleprov 2011, finner du kompletta verbala provpass (ORD, LÄS, MEK och ELF) och kompletta kvantitativa provpass (XYZ, KVA, NOG och DTK). Du finner även övningsprovet från 2011 och exempelprovet för ELF-delen. Till de äldre testproven finner du de fem provdelarna DTK, ELF, LÄS, NOG och ORD.

Öva med gamla högskoleprov test

Att öva med gamla högskoleprov test inför nästa högskoleprov är en bra metod för att förbereda dig. Det räcker dock inte att bara testa och öva med de gamla provuppgifterna. För att få ut så mycket som möjligt av övningarna behöver du även förklaringar till uppgifterna. Genom att läsa våra pedagogiska förklaringar till de gamla högskoleprovtesten lär du dig hur du ska lösa liknande uppgifter på kommande prov.

Det är värt att öva både med testhögskoleproven efter och innan högskoleprovet ändrades hösten 2011.

Specialkonstruerade uppgifter

För att lära dig de koncept och kunskaper som högskoleprovet testar på det snabbaste och effektivaste sättet bör du också öva med specialkonstruerade uppgifter. Dessa uppgifter är gjorda just för att lära dig ett visst koncept eller en viss metodik och kan vara både lättare eller svårare än högskoleprovets testuppgifter. Som VIP-medlem får du tillgång till den största utbildningen med specialkonstruerade uppgifter och du kan öva med dem i våra pedagogiska övningsprogram.

Höjde mig mer än jag vågade hoppas, satsade att plugga för 1.6 men fick alltså 1.9 på vårens prov. Hade vip-medlemskap i drygt 5 månader efter jag skrivit 1.35 i höstas. Otroligt tacksam för den här tjänsten som gjorde det möjligt att nöta provpass, enda sättet jag pluggade på och fungerade otroligt bra! Rekommenderar er till alla jag känner som vill skriva hp.

Signe Jonsson
Höjde sig från 1.35 till 1.9, nu väntar psykologprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
VÄLVA
göra valvformig eller kupig; rulla, vältra; välva planer, välva sig
Tack skall ni ha för ett jättebra pluggprogram, det underlättade verkligen "nötandet" av ord ;) Jag höjde mig från 1,55 till 1,9 och kom in på läkarprogrammet! Tack så mycket!
Tid till nästa prov

13/4 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 9/1 kl. 8:00
Stänger senast 16/1 kl. 23:59