Summering
  • Högskoleprovet testar specifika färdigheter inom matte, svenska och engelska och det är därför mycket viktigt att förbereda dig på just den typ av uppgifter du kommer att möta på provet.
  • Ju tidigare du kommer igång, desto bättre förutsättningar har du att förbereda dig tillräckligt – så skjut inte upp pluggstarten!
  • Förbered dig som VIP-medlem så får du allt du behöver för att bemästra högskoleprovets alla delar.

Det finns bara två möjligheter att skriva högskoleprovet per år, en gång på våren och en på hösten, vilket gör det extra viktigt att ta vara på varje provtillfälle och inte skjuta upp förberedelserna i onödan. Högskoleprovet testar väldigt specifika färdigheter i matte, svenska och engelska – det är med andra ord viktigt att vänja dig vid den typ av uppgifter du kommer att möta på högskoleprovet för att nå ett så högt resultat som möjligt. Ju tidigare du kommer igång, desto bättre är dina förutsättningar att hinna öva tillräckligt för att vara i bästa möjliga form på provdagen. Så kom igång med dina förberedelser redan idag istället för att vänta och tappa värdefull tid!

Förbered dig med HPGuiden

På HPGuiden har vi hjälpt mer än 180 000 studenter att förbättra sig på högskoleprovet och vi hoppas att vi får nöjet att hjälpa också dig. Hos oss får du tillgång till allt du behöver för att bemästra alla provets delar och personlig hjälp om du t.ex. kör fast på en uppgift eller behöver hjälp med att lägga upp en plan för dina studier. Är du redo att komma igång?

Fördjupning

Feedback eller frågor?
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
NÄPSA
tillrättavisa, (be)straffa
Tid till vårens första prov

23/10 - 2022 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 16/8 kl. 8:00
Stänger senast 23/8 kl. 23:59