Fler än 249 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Studera nu högskoleprovet

Summering
  • Högskoleprovet testar specifika färdigheter inom matte, svenska och engelska och det är därför mycket viktigt att förbereda dig på just den typ av uppgifter du kommer att möta på provet.
  • Ju tidigare du kommer igång, desto bättre förutsättningar har du att förbereda dig tillräckligt – så skjut inte upp pluggstarten!
  • Förbered dig som VIP-medlem så får du allt du behöver för att bemästra högskoleprovets alla delar.

Det finns bara två möjligheter att skriva högskoleprovet per år, en gång på våren och en på hösten, vilket gör det extra viktigt att ta vara på varje provtillfälle och inte skjuta upp förberedelserna i onödan. Högskoleprovet testar väldigt specifika färdigheter i matte, svenska och engelska – det är med andra ord viktigt att vänja dig vid den typ av uppgifter du kommer att möta på högskoleprovet för att nå ett så högt resultat som möjligt. Ju tidigare du kommer igång, desto bättre är dina förutsättningar att hinna öva tillräckligt för att vara i bästa möjliga form på provdagen. Så kom igång med dina förberedelser redan idag istället för att vänta och tappa värdefull tid!

Förbered dig med HPGuiden

På HPGuiden har vi hjälpt mer än 200 000 studenter att förbättra sig på högskoleprovet och vi hoppas att vi får nöjet att hjälpa också dig. Hos oss får du tillgång till allt du behöver för att bemästra alla provets delar och personlig hjälp om du t.ex. kör fast på en uppgift eller behöver hjälp med att lägga upp en plan för dina studier. Är du redo att komma igång?

Tack för en superbra hemsida att studera till högsoleprovet på! 11/10 guldstjärnor får ni helt klart!

På mitt första prov skrev jag 0,65, men då gick jag i ettan på gymnasiet och visste knappt hur man räknade med potenser. Sedan pluggade jag i någon månad med VIP-utbildningen inför provet HT2019 och fick 1,05. Tyvärr räckte det inte på långa vägar och efter ca ett halvt år med medelmåttiga försök att plugga upp gymnasiebetygen, bestämde jag mig för att köpa en ny VIP-utbildning inför VT2020. Sen kom pandemin och provet hände aldrig. Men efter regn kommer solsken, och efter ett års pluggande lyckades jag höja mitt resultat till 1,70! Helt ofattbart!

Niclas Johansson
Höjde sig från 0.65 till 1.7 och pluggar nu till läkare
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Fördjupning

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
XEROFYT
växt anpassad till torka
Pluggade i cirka två månader med hpguiden och fick 1.75 vilket räcker till eftertraktat program och ny riktning i livet. Jag är mycket tacksam över att ni finns och att jag hittade hit.
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59