Fler än 223 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

App högskoleprovet

Summering
  • Det finns många sätt att förbereda dig inför högskoleprovet och du behöver inte begränsa dig till bara ett sätt.
  • En app kan vara ett utmärkt alternativ för att göra något produktivt med din strötid, exempelvis när du pendlar eller väntar på något.
  • För att få den bredd och det djup som behövs för att vara helt förberedd på provdagen rekommenderar vi att utgå från vår kompletta webbutbildning som går utmärkt att kombinera med en app som komplement.

Appar för att träna på högskoleprovet finns i olika former med varierande innehåll och kvalitet, t.ex. Högskoleprovet 2,00 för iOS och Android.

Den stora fördelen med en app är flexibiliteten att kunna välja var och när du vill plugga. Ofta är apparna designade för att du ska kunna plugga under mikropauser i vardagen t.ex när du väntar på bussen eller sitter på tunnelbanan så att du kan göra något produktivt av din strötid. Jämfört med en webbkurs är apparna inte lika omfattande och djupgående och för vissa provdelar, exempelvis när det kommer till att avläsa och mäta i avancerade diagram eller svara på frågor kring långa texter, kan en mobilskärm vara en begränsning och göra inlärningen mindre effektiv. 

Vi brukar därför alltid rekommendera att använda vår VIP-utbildning som grund och som komplement använda en app för att ta tillvara på pluggtillfällen när du inte har möjlighet att plugga mer koncentrerat under längre tid än några minuter.

I VIP-utbildningen har vi samlat allt du behöver för att bemästra samtliga delar på högskoleprovet. Du får bland annat tillgång till beprövade strategier, tips och tricks och över 19 000 uppgifter med detaljerade förklaringar för alla provdelar. Dessutom ingår webbkursen All matte du behöver som samlar teorigenomgångar, exempel och videolektioner för att du smidigt ska kunna repetera just den matematik som behövs för högskoleprovet och inte lägga tid på sådant som inte är relevant.

Om du skulle fastna på någon uppgift eller teorigenomgång eller bara ha frågor i allmänhet står vårt team redo att hjälpa dig vidare – vi finns tillgängliga alla dagar i veckan året om för att du ska få hjälp snabbt oavsett när du pluggar. Som en del av VIP-utbildningen ingår dessutom personlig coachning av en coach som själv nått maximala 2.00 på högskoleprovet och som vet vilka upplägg och metoder som ger resultat. Din coach hjälper dig t.ex. gärna att lägga upp en individuell studieplan baserat på ditt utgångsläge, dina förutsättningar och dina mål för att du ska få ut så mycket som möjligt av all den tid som du har att investera i dina studier. All support och coachning sker över mail för att du lätt ska kunna komma tillbaka till era diskussioner längre fram vid behov. Dessutom innebär det kortare svarstider och du kan räkna med svar inom 24 timmar från både coachen och vår support, men vanligtvis får du svar betydligt snabbare än så.

1,65!! LET’S GO! Höjde mig från 0,85 från första provet till 1,65. Det här hade inte varit möjligt utan er på HP-guiden. Tack för en underbar tjänst. Ni är värd varenda krona.

Ehsan Ghorbani
Nådde sitt målresultat som VIP-medlem, nu väntar psykologprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Fördjupning
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
PROSODI
(lärobok i läran om ljuds och) stavelsers längd, styrka, tonhöjd och hörbarhet
Har varit VIP-medlem hos er i en månad nu. Jag tycker att sidan är otroligt bra! Pedagogisk, grundlig och med enorma mängder uppgifter att öva sig på.
Tid till nästa prov

22/10 - 2023 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 15/8 kl. 8:00
Stänger senast 22/8 kl. 23:59