Fler än 249 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Vad kostar högskoleprovet?

Från och med vårens högskoleprov 2023 höjs anmälningsavgiften till 550 kronor. Tidigare var anmälningsavgiften 450 kr och numera kostar det 550 kr att anmäla sig till högskoleprovet. Du anmäler dig via Hogskoleprov.nu. Betalningen av anmälningsavgiften måste vara provanordnaren till handa senast sista anmälningsdagen. På anmälningssidan kan du se vilka betalningsalternativ som UHR erbjuder, vanligtvis kortbetalning och Swish.

Anmälningsavgiften går inte att få tillbaka efter att anmälan är genomförd även om du av någon anledning inte kan skriva högskoleprovet.

Högskoleprovet pris

Priset för att skriva högskoleprovet är 550 kr från och med vårens högskoleprov 2023.

Jag vill rikta ett stort tack till HP-Guiden som varit till stor hjälp för mig på min väg mot juristprogrammet. Hade sedan tidigare skrivit en gång på gymnasiet o då fått 1,05. Med HP-guidens hjälp uppnådde jag 1,6 och för det är jag otroligt tacksam! HP-guiden och dess VIP-utbildning är en fantastisk investering, våga satsa, du kommer bara vara tacksam när du får ditt provresultat!

Axel Forslund
Höjde sig från 1.05 till 1.6 – nu väntar juristprorammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
ATONI
slapphet i kroppsvävnad, förslappning
Är jättenöjd med HPguiden. Har även tipsat många om er och att det är värt pengarna, det är en investering för framtiden säger jag alltid, vill säga att ni gör ett grymt arbete!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59