Fler än 223 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Välgörenhet

För oss på HPGuiden är det viktigt att stödja initiativ och organisationer som gör insatser för att förbättra vårt samhälle och den värld vi alla lever i. Tack vare våra VIP-medlemmar har vi sedan starten årligen kunnat bidra till flera sådana initiativ, här nedan finner du ett urval av vad vi tillsammans stödjer.

Som VIP-medlem hjälper du alltså inte bara dig själv att nå dina högskoleprovsmål så snabbt och smärtfritt som möjligt utan bidrar samtidigt till att göra världen lite bättre.

bris
Bris är en politiskt och religiöst obunden barnrättsorganisation. Bris verksamhet kretsar kring stöd och hjälp till utsatta barn och unga. Bris jobbar även för att förbättra barns och ungas villkor och rättigheter.
plan
Alltför många flickor kan inte läsa. Det vill vi ändra på! Arbetet med att sprida läskunnighet är inte bara ett effektivt sätt att bekämpa fattigdom, det ger också människor makten att ta kontroll över sina egna liv. Många fattiga familjer har inte råd att skicka sina barn till skolan. Allt nödvändigt skolmaterial i ett år - skolväska, skrivböcker, pennor, suddgummi, linjal med mera ingår i Plans skolpaket.
rblogo
57 miljoner barn världen över får inte gå i skolan. Rädda Barnen satsar på utbildning. Skolan ger trygghet, skydd och struktur, något som behöves när livet har trasats sönder. I krigs- och katastrofdrabbade områden saknas ofta lärare, skol- byggnader, utrustning och material.
sosbarnbyar
Alla barn behöver en familj. Inte ett flyktingläger. Inte en tillfällig plats i ett fosterhem. Inte ett barnhem. Barn behöver veta att de får stanna. Att de inte har ett bäst före-datum. Att det kommer finnas frukostar och fotboll, plåster och födelsedagar, syskon, skolböcker och kanske en granne med en hygglig hund. Därför finns SOS-Barnbyar.
minstoradag
Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. Min Stora Dag har som mål att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa.
unicef
En av de viktigaste insatserna för barn i katastrofområden är att få igång skolundervisningen. Att skapa trygghet och rutiner i en kaotisk tillvaro är avgörande för barn som varit med om hemska upplevelser.
bcf
Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.
wwf

WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att bevara världens biologiska mångfald, verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt och minska föroreningar och ohållbar konsumtion.

barnMedVastar
Momenta delar ut trafikvästar, cykelhjälmar och andra trafiksäkerhetsprodukter till skolelever så att eleverna kan vara säkra i trafiken.
scmc5
Street Children's Medical Camp anordnas i Kenya. Under dagen delas det ut filtar, t-shirts med budskapet "Usikate tamaa - maisha yako yanaweza badilika!" ("Ge inte upp - ditt liv kan förändras!"), avmaskningsmedel, multivitaminer, vatten, lagad mat. På plats ges även gratis sjukvård, föreläsningar och det hålls en fotbollsturnering.
 
greenpeace
Greenpeace kämpar för att stoppa miljöförändringarna, rädda våra hav, skydda skogen, eliminering av giftiga kemikalier och nedrustning.
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
PROSODI
(lärobok i läran om ljuds och) stavelsers längd, styrka, tonhöjd och hörbarhet
Jag har kommit in på sjuksköterskeprogrammet! Jag tackar er för det! En värdefull sida och man når sina mål! Tack!
Tid till nästa prov

22/10 - 2023 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 15/8 kl. 8:00
Stänger senast 22/8 kl. 23:59