Fler än 233 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Press och media

Högskoleprovguiden är Sveriges största och mest erfarna utbildare inför högskoleprovet. Vi har hjälpt fler än 233 000 studenter sedan starten år 2004.

Vi kontaktas regelbundet av journalister och allmänheten med frågor kring högskoleprovet. Vi har omnämnts och intervjuats som experter om högskoleprovet i alltifrån Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter till Sveriges radio P3 och P4 samt Sveriges Television. Här har vi samlat några utvalda länkar till vårt informationsmaterial om det praktiska kring högskoleprovet samt kontaktuppgifter till vår pressansvarige.

Hör gärna av er om ni vill ha kontakt med oss. Vi står redo att hjälpa er oavsett om det är ett större reportage eller blott en fråga!

Fråga eller intervjua en expert på högskoleprovet!

Vill du veta mer om högskoleprovet, få konkreta tips på hur man når toppresultat oavsett tiden som är kvar till provet, göra en intervju eller få svar på en fråga? Kontakta oss direkt!

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


David Sinkvist
VD och coach på Högskoleprovguiden

Teamfrågor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 073 640 76 34
Alla övriga frågor hänvisas till kontaktsidan

Jag grundade Högskoleprovguiden redan år 2004 och har sedan dess coachat tiotusentals studenter till ett bättre resultat på högskoleprovet. Jag är tidigare ST-läkare i Allmänmedicin och har skrivit 2,0 på gamla högskoleprovet och 2,00 på nya högskoleprovet.
 

Högskoleprovguiden i media

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KONTINGENT
bidrag; andel; avdelning, grupp; manskapsstyrka
Höjde mig från 0.8 till 1.7-1.8. Verb(62) Kvant(69) Detta genom 5 månaders pluggande parallellt med heltids jobb. Bör tilläggas att jag hade 0.3 på verbala förra provet. Så är hyfsat nöjd:) Tack hpguiden!
Tid till nästa prov

13/4 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 9/1 kl. 8:00
Stänger senast 16/1 kl. 23:59