Högskoleprovguiden är Sveriges största och mest erfarna utbildare inför högskoleprovet. Vi har hjälpt över 130 000 studenter sedan starten år 2004.

Vi kontaktas regelbundet av journalister och allmänheten med frågor kring högskoleprovet. Vi har omnämnts och intervjuats som experter om högskoleprovet i alltifrån Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter till Sveriges radio P3 och P4 samt Sveriges Television. Här har vi samlat några utvalda länkar till vårt informationsmaterial om det praktiska kring högskoleprovet samt kontaktuppgifter till vår pressansvarige.

Hör gärna av er om ni vill ha kontakt med oss. Vi står redo att hjälpa er oavsett om det är ett större reportage eller blott en fråga!

Fråga eller intervjua en expert på högskoleprovet!

Vill du veta mer om högskoleprovet, få konkreta tips på hur man når toppresultat oavsett tiden som är kvar till provet, göra en intervju eller få svar på en fråga? Kontakta oss direkt!

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Annika Blyckertz
Pressansvarig och coach på Högskoleprovguiden
Pressfrågor:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   070 782 82 87
Alla övriga frågor: Kontaktformuläret eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
.
 

Högskoleprovguiden i media

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
MERKONOM
person som avlagt examen vid handelsinstitut
Nästa prov

4/4 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/2 - 2020 kl 23:59