Fler än 247 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Förklaringar högskoleprovet

Summering
  • Facit till en uppgift visar endast vilket svarsalternativ som är korrekt, men säger ingenting om hur uppgiften kan lösas.
  • Förklaringar till uppgifter är en förutsättning för effektiv inlärning, både för uppgifter där du känner dig osäker och för att dubbelkolla ditt tillvägagångssätt i uppgifter som du löst.
  • Som medlem på HPGuiden får du tillgång till förklaringar till hundratals uppgifter helt gratis och som VIP-medlem till mer än 19 000 uppgifter.

Med facit till en uppgift går det lätt att kontrollera vilket svarsalternativ som är det rätta. Att känna till rätt svarsalternativ säger dock ingenting om hur man kan gå tillväga för att lösa uppgiften. För att du ska få ut så mycket som möjligt av varje uppgift du kommer i kontakt med är det därför av största vikt att kunna läsa en förklaring som går igenom hur man löser uppgiften steg för steg. Detta gäller inte bara för uppgifter som du svarat fel på eller som du är osäker på, utan även för uppgifter som du besvarat korrekt kan lösningsförslagen ge dig nya infallsvinklar och tidsbesparande genvägar som kan hjälpa dig om du skulle stöta på liknande uppgifter framöver.

Gratis förklaringar till högskoleprovet

Som medlem på HPGuiden får du tillgång till utförliga förklaringar till samtliga uppgifter på det senaste högskoleprovet och ett urval av flera hundra uppgifter i våra övningsprogram för både de verbala och de kvantitativa provdelarna. Du hittar material för det senaste högskoleprovet via sektionen allt om högskoleprovet. Som VIP-medlem får du tillgång till expertförklaringar till alla våra 19 000+ uppgifter. Skulle det, mot förmodan, vara så att du efter att du läst igenom vår förklaring till en uppgift fortfarande sitter fast kan du alltid kontakta vår support så hjälper vi dig gärna vidare. Vi finns tillgängliga alla dagar i veckan året runt för att du ska få svar snabbt på dina frågor.

Om du inte redan är medlem är du varmt välkommen att registrera dig för att börja studera inför högskoleprovet med vår utbildning som hittills har hjälpt över 200 000 studenter att förbättra sina kunskaper inför högskoleprovet.

Jag har fått mitt resultat nu, 1.7 blev det! Började gråta på espresso house när jag loggade in och såg det. Tack snälla för allt stöd, och framför allt för att HPGuiden är en så grym tjänst! Är oändligt tacksam!!

Det som hjälpte mig mest var förklaringarna till alla uppgifter. Wow, vilket gediget arbete som lagts ned på att både filma och författa pedagogiska förklaringar! Hade aldrig nått detta resultat utan dem. Vidare var det fantastiskt att ha tillgång till så många specialutformade uppgifter, att ha allt material samlat på samma ställe - inkluderat alla gamla prov - samt snabb återkoppling när jag hade frågor om uppgifter eller rent allmänt behövde bolla mina tankar med någon. Vill verkligen understryka att jag ALDRIG hade uppnått detta resultat utan HPGuiden!

Amanda Herrmann
Höjde sig från 0.8 till 1.7 som VIP-medlem, nu väntar läkarprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
GEDACKT
täckt labialstämma i orgel
Är jättenöjd med HPguiden. Har även tipsat många om er och att det är värt pengarna, det är en investering för framtiden säger jag alltid, vill säga att ni gör ett grymt arbete!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59