Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Formelsamling högskoleprovet

Summering
  • Högskoleprovet testar specifika färdigheter i matematik, svenska och engelska. För matten finns det ett antal formler som är särskilt viktiga att känna till och kunna använda för att klara högskoleprovets uppgifter under tidspress.
  • I vår formelsamling har vi samlat de viktigaste formlerna att kunna för att vara redo inför provdagen. Du kan ta del av dessa viktiga formler och räkneregler helt gratis som medlem på HPGuiden.
  • I kursen All matte du behöver som ingår i VIP-utbildningen har vi dessutom samlat all matte som är viktig för högskoleprovet så att du kan fokusera din tid på det som behövs för just högskoleprovet.

Gratis formelblad högskoleprovet

Vi vet hur svårt det kan vara att få en överblick över allt man behöver kunna på högskoleprovet. Vi har därför förberett ett formelblad där vi tagit med majoriteten av de viktiga räkneregler och formler som behövs för högskoleprovets kvantitativa delar. Allt för att underlätta för dig så att du kan lära dig viktiga matematiska samband för att klara högskoleprovets uppgifter snabbt och smidigt.

Även om man inte får använda formelbladet under provpassen så är det perfekt att öva med inför högskoleprovet och för att repetera med i rasterna under provdagen. Eftersom våra VIP-medlemmar har haft så stor nytta av formelbladet vill vi ge den som gåva till dig som är gratismedlem för att hjälpa dig inför provet. Kanske kan det vara formelbladet som gör att du klarar de där sista uppgifterna som krävs för att nå ditt målresultat nästa gång du skriver högskoleprovet!

Komplett webbutbildning med allt du behöver för HP

Att ha koll på formler och räkneregler är en viktig hörnsten för att uppnå ett högt resultat på högskoleprovets mattedelar, men för att verkligen vara förberedd krävs att du har tillräcklig räknevana och vet hur du ska ta dig an alla de typer av uppgifter som ofta dyker upp på högskoleprovet så att du kan lösa dessa snabbt och utan slarvfel.

För att du ska kunna fokusera på just de matematiska koncept och färdigheter som behövs för högskoleprovet har vi tagit fram onlinekursen All matte du behöver som ingår som en del i vår VIP-utbildning. Där har vi samlat teorigenomgångar, rikligt med exempel och videolektioner för att göra dina förberedelser så tidseffektiva som möjligt i och med att du inte lägger onödig tid på sådant som inte testas på högskoleprovet. Om det var ett tag sedan du läste matte på gymnasiet eller om du känner att du glömt mycket av matematiken och skulle behöva en riktad repetition så får du alltså tillgång till en komplett matematisk kurs som är helt anpassad till högskoleprovet.

Utöver All matte du behöver inkluderar VIP-utbildningen också alla våra bästa strategier, metoder och tips för högskoleprovets samtliga provdelar (både kvantitativa och verbala) och ca 19 000 uppgifter med detaljerade förklaringar som visar hur du löser varje uppgift steg för steg så att du kan få den mängdträning som behövs för ett riktigt toppresultat genom att lära dig av dina misstag och få tips och genvägar även på uppgifter som du löst korrekt.

Skulle du mot förmodan fastna på någon specifik uppgift eller teorigenomgång står vårt team redo att hjälpa dig reda ut alla frågetecken. Du får också hjälp att, tillsammans med en coach som själv skrivit maximala 2.00 på högskoleprovet, lägga upp en individuell studieplan som utgår från dina mål, ditt utgångsläge och dina förutsättningar för att du ska utvecklas och få ut så mycket som möjligt av varje timme du har att investera i dina högskoleprovsförberedelser. All kommunikation med din coach och supporten sker smidigt via mail och vi har bemanning alla dagar i veckan för att kunna erbjuda snabba svarstider oavsett när du pluggar.

TACK! Efter mycket hårt slit och pluggande lyckades jag uppnå och överträffa mitt mål på högskoleprovet! HP-guiden har varit grundstenen under denna resa och jag skulle inte ha klarat det utan er! Med en höjning från 1.05 till 1.85 är jag med allra största sannolikhet garanterad en plats på läkarprogrammet! Tack igen!

Det bästa med HP-guiden är hur allt man behöver för att lyckas på högskoleprovet finns samlat på en plats. Upplägget är otroligt bra och hjälper en att bemästra provet. Till varje uppgift finns också lösningsförslag vilket verkligen hjälper en att förstå så man lär sig av sina misstag. Coacherna är också otroligt hjälpsamma om man behöver ytterligare hjälp eller om man har andra funderingar kring högskoleprovet.

Kasper Helmersson
Höjde sig från 1.05 till 1.85 – nu väntar läkarprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Fördjupning
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KRAKEL
gräl, bråk
Är klar med hpguiden. Ni hjälpte mig att höja mig från 0,9 till 1.7! Tack för en bra tjänst!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59