Fler än 247 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

Kallelse till högskoleprovet

Summering
  • Som anmäld till högskoleprovet får du en kallelse med detaljer om tid och plats för provet ca 1-2 veckor innan provdagen.
  • Du får kallelsen skickad till den mailadress som du använde för anmälan till provet och du kan även se din kallelse på hogskoleprov.nu.
  • Som VIP-medlem på HPGuiden kan du vara säker på att vara väl förberedd och redo att tackla högskoleprovet på provdagen.

Om du är anmäld till högskoleprovet kommer du att få en kallelse med alla praktiska detaljer ungefär 1-2 veckor innan provdatumet. Kallelsen kommer att skickas till den mailadress som du använde dig av när du anmälde dig till högskoleprovet på hogskoleprov.nu och du kan också se din kallelse när den är redo som inloggad på anmälningssidan hogskoleprov.nu. Mer om hur anmälan går till kan du läsa om här.

Kallelsen innehåller information relaterad till det provtillfälle och den provort som du har anmält dig till, bland annat på vilken adress din provsal finns och vilken tid du senast behöver vara på plats. Se till att vara på plats i god tid – om du är sen till ett provpass kommer du inte att få delta i provpasset. Missa heller inte att ta med dig godkänd legitimation eftersom du kommer att nekas att skriva provet om du inte kan uppvisa giltig legitimation vid legitimationskontrollen på provdagen.

Kallelsen innehåller även kontaktinformation till provorganisatören på din provort så att du kan ta kontakt om du har ytterligare frågor.

Nedan visar vi ett exempel på hur en kallelse till tidigare provomgångar kan se ut, men kolla alltid din personliga kallelse för att se aktuell information och de specifika detaljer som gäller för dig, ditt provtillfälle och din lokala provorganisatör.

Exempel på kallelse från tidigare provomgång

Kallelse exempel a

Är du redo för högskoleprovet?

Eftersom högskoleprovet testar väldigt specifika färdigheter inom matematik, svenska och engelska och dessutom skrivs under stark tidspress är goda förberedelser en förutsättning för ett högt resultat. På HPGuiden har vi hjälpt över 200 000 studenter att förbereda sig inför högskoleprovet och har samlat all vår kunskap och erfarenhet i en lättillgänglig onlineutbildning som innehåller allt du behöver för att bemästra alla högskoleprovets delar.

Som VIP-medlem får du tillgång till beprövade strategier, metoder, tips och tricks för alla provdelar, över 19 000 uppgifter med lösningar steg för steg samt kursen All matte du behöver där du kan repetera just den matematik som är viktig för högskoleprovet och inte riskera att lägga din tid på sådant som inte är relevant.

Skulle du fastna på någon uppgift eller teorigenomgång är det sedan bara att kontakta oss så hjälper vi dig reda ut frågetecknen. Dessutom blir du tilldelad en personlig coach som själv skrivit maximala 2.00 på högskoleprovet som gärna hjälper dig att lägga upp en individuell studieplan för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje timme du har att lägga på dina förberedelser. Du kommunicerar smidigt med oss via mail och vi finns tillgängliga alla dagar i veckan för att du ska få svar snabbt.

Jag ville bara tacka er för hjälpen. Utan HPGuiden skulle jag ha aldrig lyckats komma in på min drömutbildning. Ni är helt fantastiska. Jag höjde mig från 0.60 till 1.45 på ca 1 år. Från 0.8 till 1.6 på verbala och från 0.4 till 1.3 på den kvantitativa delen.

Lea Varga
Höjde sig från 0.6 till 1.45 – nu väntar tandläkarprogrammet
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
GEDACKT
täckt labialstämma i orgel
Har varit VIP-medlem hos er i en månad nu. Jag tycker att sidan är otroligt bra! Pedagogisk, grundlig och med enorma mängder uppgifter att öva sig på.
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59