Fler än 241 000 nöjda studenter!
Mer än 19 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Plugga till högskoleprovet

Summering
  • Det är möjligt att plugga inför högskoleprovet!
  • Ju tidigare du börjar plugga, desto bättre.
  • De bästa förutsättningarna skapar du dig genom att bli VIP-medlem på HPGuiden.

Om att plugga inför högskoleprovet

Goda nyheter, det går verkligen att plugga inför högskoleprovet! Vi har sedan starten 2004 hjälpt över 150 000 studenter att nå sina mål. Trots detta finns det en utbredd myt om att det inte skulle gå att plugga till högskoleprovet. Men betänk då att högskoleprovet i själva verket är ett slags prov på sådana kunskaper som du annars skulle ha lärt dig upp till och under gymnasiet. Saker som du kan lära dig i skolan kan du lära dig via oss. Fördelen med att plugga till högskoleprovet med oss jämfört med gymnasiet är att vi är specialiserade just på sådana saker som är nödvändiga för att skriva ett bra resultat på provet - medan gymnasiet har ett betydligt bredare syfte. Vi på Högskoleprovguiden är helt enkelt experter på att plugga inför högskoleprovet.

När ska man börja plugga?

Ju tidigare desto bättre, men vi har hjälpt studenter förbättra sina resultat markant med enbart några dagars eller veckors studier. Det beror på hur mycket man behöver förbättra sig, hur lätt man har för att lära sig och andra faktorer. Vi har erfarenheten och hjälpen oavsett vilken situation man är i och vilken förbättring man vill uppnå.

Vår erfarenhet som experter på just plugg till högskoleprovet har visat att studenter relativt snabbt lyckats höja sina resultat genom våra uppgiftsprogram och med stöd av våra coacher, genomgångar och strategier. Bland våra mest framgångsrika studenter har dock strategin framför allt varit att plugga regelbundet, flitigt och över en längre tid.

Kan alla nå sitt målresultat?

Absolut! Vi har hjälpt studenter att från alla möjliga nivåer att nå sina målresultat och drömutbildningar. Givetvis krävs det en större ansträngning om man vill göra en större höjning men det är vår övertygelse att alla kan nå sitt målresultat med tillräckligt stor ansträngning. Högskoleprovet är inget omöjligt prov och varje uppgift på provet är inte svårare än att vi kan förklara hur den ska lösas på ett sätt så att varje student kan förstå den.

Är högskoleprovet och att studera inför provet verkligen bra för framtida studier?

Högskoleprovet är ett prov för att mäta förmågan att klara högskole- och universitetsstudier. Får man ett bra resultat på provet är det alltså ett gott tecken på att man är förberedd inför framtida studier. Den utbildning vi erbjuder är därför inte bara användbar inför själva provet, utan vi lär också ut studieteknik, stresshantering, snabbläsning, grundkunskaper inom språk och matematik och mycket mer som man har nytta av både i sina kommande studier och i sin karriär.

Vi är helt övertygade om att de studenter vi hjälpt in på sina drömutbildningar är motiverade och väl rustade för att klara av sina studier. Kom ihåg att högskoleprovet bara är början på din studiebana på högskola och universitet!

Hur kan man plugga inför högskoleprovet?

Det korta svaret på frågan är att det går att studera inför provet och som medlem på HPGuiden kan man antingen studera med det mycket omfattande gratismaterialet eller bli VIP-medlem.

TACK! Efter mycket hårt slit och pluggande lyckades jag uppnå och överträffa mitt mål på högskoleprovet! HP-guiden har varit grundstenen under denna resa och jag skulle inte ha klarat det utan er! Med en höjning från 1.05 till 1.85 är jag med allra största sannolikhet garanterad en plats på läkarprogrammet! Tack igen!

Kasper Helmersson
Höjde sig från 1.05 till 1.85 med strukturerade förberedelser
Läs hela referensen eller läs fler referenser

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
VAGANT
kringvandrande student (eller) präst (under medeltiden); vagabond
HPGuiden är det bästa som hänt mig. Skrivit 1,15 & 1,20 på tidigare försök. Med hjälp av HPGuiden skrev jag nu 1.90. Helt ofattbart! Det funkar verkligen. Nu kommer jag in på det program som jag vill. Tack.
Tid till nästa prov

13/4 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 9/1 kl. 8:00
Stänger senast 16/1 kl. 23:59