Hur gick din första gång?

Diskussioner kring rättning, normering, svårighetsgrad mm
Skriv svar
TimNisse
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: lör 10 okt, 2020 21:53

Hur gick din första gång?

Inlägg av TimNisse »

Hej på er!
Gjorde mitt första högskoleprov nu i mars, går i trean på naturprogrammet. Fick 1,75, 1,9 Kvantitativa och 1,6 på Verbala. Är otroligt både nöjd och förvånad, har alla möjligheter jag kan tänka mig nu.
Så till frågan; Hur gick eran första gång? Var detta provet ovanligt lätt?
Allt gott!
HugLan
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: fre 12 nov, 2021 13:40

Re: Hur gick din första gång?

Inlägg av HugLan »

Grattis till resultat! Jag är smått avis men det stannar här! ;)

Jag skrev 0.55 utan förberedelse på mitt första högskoleprov våren 2018. Har alltid haft det lätt för skolan men svårigheter i livet gjorde att jag valde en annan väg än skolbänken. Jag hade ingen aning om vad en exponent var och y=kx+m såg ut som raketforskning för mig när jag vände på provbladet.

Efter folkhögskola och komvux har jag höjt mig till 1.0 på andra provtillfället som jag skrev nu i höstas. Nu har jag gått in för HP och hoppas sopa banan med dig när jag skriver det för tredje gången den 7:e.

Grattis igen G :)
pommes
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 31
Blev medlem: mån 05 jul, 2021 2:34

Re: Hur gick din första gång?

Inlägg av pommes »

Stor grattis!!
Det var också mitt första prov nu i mars och går också 3:an på natur. Fick 1.55, 1.8 på KV och 1.3 på VERB. Är både nöjd men också lite besviken då jag log verkligen på gränsen till att få högre på KV och VERB och misstagen jag gjorde var sådant jag verkligen kunde men slarvade med. Men det kommer räcka till nästan alla utbildningar, speciellt den jag söker till så är iaf road av det.

Det känns som att provet var lätt då normeringen har legat högre denna gången jämfört med föregående år, med det sagt tänker jag skriva igen i höst! Har du tänkt skriva igen tim?
Skriv svar