Mr.Plugghest studieresa från 0,9 -> ∞

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Plugghest99
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 13
Blev medlem: tor 15 apr, 2021 9:28

Mr.Plugghest studieresa från 0,9 -> ∞

Inlägg av Plugghest99 »

Hej hallå alla studiekamrater! Jag är en 22 årig grabb som just nu studerar min fjärde termin & har hamnat i dilemmat att detta är på ett program som jag egentligen inte vill läsa. Dock har jag "endast :oops: " 1 år kvar tills jag får ut min kandidat, vilket gör att jag antagligen kommer studera färdigt utbildningen för att sedan hoppa på en annan antingen VT 23 eller HT 23.

Vad jag har planerat att studera är det stora frågetecknet nu-... Jag är inne på allt från läkare till datavetare. Jag har bestämt att detta är någonting som jag får klura ut under resans gång. Sist jag skrev HP, tror det var i slutet av gymnasiet, landade jag på 0,9. Målet är, likt slutdestinationen, också lite limbo, men det enda jag vet är att jag kommer behöva att få upp mitt resultat på grund av mina låga betyg!! Vamos 8-) !
Plugghest99
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 13
Blev medlem: tor 15 apr, 2021 9:28

Re: Mr.Plugghest studieresa från 0,9 -> ∞

Inlägg av Plugghest99 »

Idag var min första "riktiga" studiedag där jag hade möjligheten att lägga 2.5h nu under förmiddagen innan min föreläsning drog igång efter lunch. Jag valde att göra ett delprov vardera från det senaste provet för att se vilken nivå jag ev redan nu ligger på.

Provpass 1 kvantiativ del
XYZ 9/12
KVA 6/10
NOG 4/6
DTK 9/12

1.3 . Landade på ett resultat som kändes ganska bra faktiskt. Hade dock 4 extrema slarvfel där jag helt enkelt kryssade i fel ruta (orutinerad ?!).

Provpass 2 verbal del
ORD 8 / 10
LÄS 5/10
MEK 6/10
ELF 4/10

0.9 . Här ett resultat som var väldigt väntat. Otroligt svag på svenskan generellt, dock väldigt förvånad över att jag kunde 6 / 10 ord (och fick 2 gissningar också hehe) då detta var utan tvekan min sämsta del sist jag skrev. Lite förvånad över engelskan med då jag anser mig själv ha ganska bra kunskaper där, nåväl!

Tack & bock!
Skriv svar