I dessa genomgångar om sista veckan och provdagen får du de bästa och viktigaste tipsen för sista tiden innan du ska skriva högskoleprovet.

Du får t.ex. en packlista för provdagen och strategier för hur du bäst studerar sista dagarna innan provet. Dessutom går vi igenom konkreta rekommendationer inför provdagen som tar upp allt ifrån hur du kan fördela tiden effektivt på provpassen och i vilken ordning du bör göra provdelarna till hur du bör utnyttja rasterna och vad du kan äta till lunch och mellanmål för att ha tillräckligt med energi för hela provdagen.

Att skriva ett bra resultat på högskoleprovet förutsätter goda förberedelser, men dessa tips kan förbättra dina förutsättningar ytterligare och vara skillnaden mellan att nå de sista stegen fram till ditt slutmål redan nu istället för att behöva göra om provet ännu en gång framöver.

För att ta del av alla våra tips och rekommendationer för provdagen och tiden innan behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se nedanstående innehållsförteckning.

HPguiden fungerar så otroligt bra för sitt ändamål genom att det är så lättillgängligt och att det täcker allt. Lägger man ned tid och arbete i HPguiden så blir kunskapsluckorna snart väldigt få och jag kände mig kolugn inför provdagen. Kan definitivt rekommendera den här tjänsten för alla som behöver lite hjälp för att komma in på sin målutbildning.

Eddie - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
KLÄRVOAJANS
fjärrskådning, synskhet
Nästa prov

8/5 - 2021 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 12/1 kl. 9:00
Stänger senast 19/1 kl. 0:59