Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

I dessa genomgångar om sista veckan och provdagen får du de bästa och viktigaste tipsen för sista tiden innan du ska skriva högskoleprovet.

Du får t.ex. en packlista för provdagen och strategier för hur du bäst studerar sista dagarna innan provet. Dessutom går vi igenom konkreta rekommendationer inför provdagen som tar upp allt ifrån hur du kan fördela tiden effektivt på provpassen och i vilken ordning du bör göra provdelarna till hur du bör utnyttja rasterna och vad du kan äta till lunch och mellanmål för att ha tillräckligt med energi för hela provdagen.

Att skriva ett bra resultat på högskoleprovet förutsätter goda förberedelser, men dessa tips kan förbättra dina förutsättningar ytterligare och vara skillnaden mellan att nå de sista stegen fram till ditt slutmål redan nu istället för att behöva göra om provet ännu en gång framöver.

För att ta del av alla våra tips och rekommendationer för provdagen och tiden innan behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se nedanstående innehållsförteckning.

Det som är bäst med HPguiden jämfört med andra är att allt finns där, allt och lite till. All matematik, alla tips man kan få, ordförståelse, djupdykning i texters sammansättning, genomgångar av de mentala hinder som uppstår under provdagen eller innan, tips på hur man undgår negativa tankar och mönster, möjlighet att testa just det som är ens akilleshäl, förklaringar på alla uppgifter - även alla uppgifter i alla HPguidens egna prov! Och så har man dessutom en coach att diskutera lösningar med. Det finns allt för alla, och lite till, utan att det känns för mycket. Wow.

Freja Behrndtz

Höjde sig från 1.15 till 1.75 som VIP-medlem och nu läkarstudent
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KLÄRVOAJANS
fjärrskådning, synskhet
Jag är väldigt tacksam för den hjälp ni erbjuder och jag ångrar inte en sekund av min tid som medlem hos er.
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59