I dessa genomgångar om studieupplägg och studieteknik får du lära dig hur du bäst lägger upp dina studier för att studera så effektivt som möjligt och hur du ska fördela tiden mellan de olika provdelarna.

Du får också lära dig hur du bäst använder VIP-utbildningens omfattande material. Du kan inte finna en bättre förberedelse inför högskoleprovet än den du får som VIP-medlem.

Utöver dessa genomgångar kan du också kontakta din personliga coach, som skrivit 2,00 på provet, för att få ett skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.

För att ta del av alla unika strategier och genomgångar måste du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se nedanstående innehållsförteckning.

Måste bara säga tack för eran sida! Trodde aldrig att jag skulle höja mig från 0,9 till hela 1,3. Hpguiden är ett mycket bättre alternativ än allt annat jag använt. Uppgifterna är guld värda, mycket värdefulla tips angående matten. Plugget blir roligare när det liknar det verkliga provet mer. Forumet, länktipsen och era uppgifter med förklaringar har hjälpt mig supermycket. Inte minst läsningen om studieteknik, mycket av det jag har lärt mig nu kommer jag även ha nytta av när jag kommer in på min utbildning.

Elin - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
STUFF
(prov)stycke av mineral (eller) bergart
Nästa prov

20/10 - 2019 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
2/9 - 2019 kl 23:59