KVAprogrammet (Exempel)

Som VIP-medlem får du den största och bredaste utbildningen inför KVA-delen på högskoleprovet. I övningsprogrammet får du öva på de vanligaste fällorna och alla matematiska kunskaper som krävs för att besegra KVA-delen.

Du får öva på uppgifter i kategorierna Aritmetik, Algebra, Geometri, Funktionslära och Statistik. Varje uppgift har en förklaring så att du även lär dig varför rätt svar är rätt och hur du knäcker uppgiftstypen.

Med det dynamiska övningsprogrammet kan du bland annat spara uppgifter du vill repetera i en egen uppgiftsgrupp.

VIP-utbildningens KVAprogram innehåller totalt 1335 uppgifter med förklaringar som du kan studera med. De, för utbildningsändamål, specialkonstruerade uppgifterna lär dig allt du behöver kunna. Att studera med VIP-utbildningen är bättre än att enbart studera med gamla provuppgifter.

Välj vilken uppgiftsgrupp du vill studera med nedan. Först kommer din egna uppgiftsgrupp, med uppgifterna du själv har valt, följt av uppgiftsgrupper med uppgifter inom de fem kategorierna.

Varje högskoleprov består av 20 KVA-uppgifter och rekommenderad medeltid är 1 minut per uppgift.

Högskoleprovguiden är väldigt mycket bättre än boken. Det går inte ens att jämföra. Tack vare högskoleprovguiden så lyckades jag höja kvantitativa delen från 1.2 till 1.7 vilket gjorde att jag landade på 1.55. En ökning på 0.3 från mitt tidigare prov. En uppsjö av uppgifter och förklaringar till varje svar hjälpte oerhört mycket. En väldigt bra utbildning helt enkelt och helt klart värt det.

Helena

Som gäst kan du inte öva med nedanstående exempeluppgifter. För att kunna testa övningsprogrammet måste du bli gratismedlem. För att få åtkomst till hela övningsprogrammet måste du bli VIP-medlem.

Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Min uppgiftsgrupp 76 exempeluppgifter
De uppgifter du på rättningssidan har sparat till din egna uppgiftsgrupp.
Blandade uppgifter 5 exempeluppgifter
Ännu ej avklarade uppgifter från alla uppgiftsgrupper.
Aritmetik 1 exempeluppgift
Algebra 1 exempeluppgift
Geometri 1 exempeluppgift
Funktionslära 1 exempeluppgift
Statistik 1 exempeluppgift
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
DATJA
ryskt lantställe
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
54 dagar 5 timmar och 53 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59