I VIP-utbildningens kurs för mental träning tar vi upp ett antal aspekter som påverkar ditt resultat på Högskoleprovet mer än vad du kanske tror, nämligen oro, stress, sömn, självförtroende och självkänsla.

Grunden för kursen är terapimetoden ACT som står för Acceptance and Commitment Therapy/Training. Genomgångarna ger en översiktlig inblick i vad ACT är och hur dess tekniker kan användas i vardagen.

Väldigt kortfattat kan ACT beskrivas som ett sätt att identifiera vad du tycker är viktigt i livet, acceptera det som är och agera (act på engelska) där det är möjligt för att ta steg i riktning mot det som är genuint viktigt för just dig.

Det finns en utbredd uppfattning om att meditation, mindfulness och terapimetoder i allmänhet är något man bara utövar då man har problem. Tvärtom handlar det snarare om att finna en väg i livet som är tillfredsställande och som man mår bra av utan att behöva få problem först.

Kursen kan ge dig värdefulla tips både inför högskoleprovet och dina kommande studier, men även i livet i stort. De tekniker vi går igenom är också många gånger värdefulla även om du inte upplever några problem med oro, stress, sömn, självförtroende och självkänsla i nuläget.

Kursen är kvalitetssäkrad av läkare och byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet.

För att ta del av hela kursen i mental träning och alla tips och råd kring oro, stress, sömn, självförtroende och självkänsla behöver du vara VIP-medlem.

Jag är i helhet mycket nöjd med Hp-guiden, den gav mig många bra tips på vägen och hjälpte mig bilda en klarare uppfattning om vad som väntade mig under provdagen. Favoritdelen för mig var den psykologiska peppningen då för mig själva kunskapen inte varit problemet utan pressen och nervositeten inför provet. Detta hjälpte Hp-guiden mig med vilket jag tror var nyckeln till mitt ökade resultat från 1,0 till 1,35. Hpguiden är betydligt bättre än boken jag använde.

Viktoria - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem


 

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
NORNA
(fornnordisk) ödesgudinna; (orkidé)
Nästa prov

4/4 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/2 - 2020 kl 23:59