Tycker du att det är för kort tid på LÄS- och ELF-delen? Har du svårt att koncentrera dig när du läser? Har du alltför många böcker i bokhyllan som står orörda på grund av att tiden inte räcker till? Med hjälp av snabbläsning kan du inte bara accelerera din läshastighet avsevärt utan du kan även öka din förståelse! Det blir roligare och till och med lättare att läsa.

Många känner sig otillräckliga i dagens informationssamhälle. Trots att informationsteknologin har resulterat i att vi på ett enkelt sätt kan få fram dagens nyheter eller ladda hem en bok är det fler och fler personer som upplever att de har mindre tid till att läsa.

Det är inte ovanligt att det finns ett flertal olästa böcker i ens bokhylla som stint riktar sina genomträngande blickar på en när man stressar förbi. När man väl har tid att läsa måste man prioritera det man är obligerad att läsa och därmed försummas det man hellre hade fördjupat sig i.

Det finns många fördelar med att läsa snabbare. Du ökar din koncentration samt kommer ihåg och lär dig mer av det du läst vilket kan leda till förbättrade studieresultat. Genom att öka din läshastighet hinner du även med att läsa mer av det du vill och inte bara det du måste.

Det finns personer som kan läsa många gånger fortare än genomsnittspersonen och det finns inga hinder för att du ska kunna bli medlem i den gruppen.

En ökad läshastighet har du nytta av på högskoleprovet, under dina framtida studier, på fritiden och resten av livet.

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
STILGRODA
stilbrott, löjeväckande uttryck
Nästa prov

21/10 - 2018 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/9 - 2018 kl 23:59