Tycker du att det är för kort tid på LÄS- och ELF-delen? Har du svårt att koncentrera dig när du läser längre texter? Har du alltför många böcker i bokhyllan som står orörda på grund av att tiden inte räcker till? Med hjälp av snabbläsning kan du inte bara öka din läshastighet avsevärt utan även stärka din förståelse av texterna du läser. Det blir med ens både roligare och lättare att läsa!

Många känner sig otillräckliga i dagens informationssamhälle. Trots att informationsteknologin har resulterat i att vi på ett enkelt sätt kan få fram aktuella nyheter eller ladda hem en bok är det fler och fler personer som upplever att de har mindre tid och motivation till att läsa med så mycket information som konkurrerar om ens uppmärksamhet.

Det är inte ovanligt att det finns ett flertal olästa böcker i ens bokhylla som stint riktar sina genomträngande blickar på en när man stressar förbi. När man väl har tid att läsa måste man prioritera det man är förpliktad att läsa och därmed försummas det man hellre hade fördjupat sig i.

Det finns alltså många fördelar med att läsa snabbare. Du ökar din koncentration samt kommer ihåg och lär dig mer av det du läst vilket bland annat kan leda till förbättrade studieresultat. Genom att öka din läshastighet hinner du även med att läsa mer av det du vill och inte bara det du måste. En ökad läshastighet är för övrigt något som du har nytta av inte bara på högskoleprovet, utan även under dina framtida studier, på fritiden och resten av livet.

Det finns personer som kan läsa många gånger snabbare än genomsnittspersonen och det finns inga hinder för att du ska kunna tillhöra den gruppen med övning och rätt metoder.

För att ta del av kursen i snabbläsning med alla tekniker och tips som kan få dig att öka din läshastighet och ditt utbyte av texter behöver du vara VIP-medlem.

Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
DATJA
ryskt lantställe
Nästa prov

4/4 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/2 - 2020 kl 23:59