Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

I denna del av utbildningen får du lära dig allt du behöver för att du ska känna dig säker på DTK-delen och vara rustad att ta dig an de kluriga frågetyper du kan tänkas komma i kontakt med när du skriver högskoleprovet.

Först får du lära dig allmänna tekniker och strategier för att lösa DTK-uppgifter effektivt med minimal risk för onödiga slarvfel och felavläsningar. Därefter följer lösningsmetoder, tips och tricks för de typer av diagram och tabeller som är vanligt förekommande på högskoleprovet. Genom exempel och förklaringar får du lära dig hur diagrammen och tabellerna är uppbyggda för att du snabbt ska kunna identifiera den data du behöver för att lösa en uppgift och förstå var det finns fallgropar och risk för feltolkningar. I den sista delen av DTK-utbildningen får du lära dig specifika tekniker och färdigheter som du har nytta av på i stort sett alla DTK-uppgifter.

Alla delar innehåller rikligt med exempel, ofta baserade på verkliga högskoleprovsuppgifter, för att illustrera hur metoderna och strategierna fungerar i praktiska sammanhang.

Efter att ha gått igenom nedanstående strategier och genomgångar rekommenderar vi att du fortsätter att öva på uppgifter i DTKprogrammet och Högskoleprovtränaren för att tillämpa strategierna på egen hand.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i DTKprogrammet och med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Jag har alltid haft stora svårigheter med matematik och klarade nätt och jämnt gymnasiematematiken. 3 år efter gymnasiet kom jag äntligen på vad jag vill arbeta som och då krävdes ett högskoleprovsresultat på runt 1,4 - 1,5 för att komma in på drömutbildningen. Jag testade att skriva ett högskoleprov utan större förberedelser och fick 0,85 och beslutade mig för att köpa VIP-utbildningen på hpguiden. Alla verktyg, grundliga genomgångar, videoförklaringar och simulerade prov hjälpte mig att nå 1,6 och känslan när man fick sitt resultat var obeskrivlig! Stort tack till hpguiden!

Linnéa Lantz

Höjde sig från 0.85 till 1.6 som VIP-medlem
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Forumet

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KRAKEL
gräl, bråk
Jag är verkligen supernöjd med hpguiden, det finns ingenting som hade kunnat vara bättre med den!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59