I denna del av utbildningen får du lära dig allt du behöver för att du ska känna dig säker på DTK-delen och vara rustad att ta dig an de kluriga frågetyper du kan tänkas komma i kontakt med när du skriver högskoleprovet.

Först får du lära dig allmänna tekniker och strategier för att lösa DTK-uppgifter effektivt med minimal risk för onödiga slarvfel och felavläsningar. Därefter följer lösningsmetoder, tips och tricks för de typer av diagram och tabeller som är vanligt förekommande på högskoleprovet. Genom exempel och förklaringar får du lära dig hur diagrammen och tabellerna är uppbyggda för att du snabbt ska kunna identifiera den data du behöver för att lösa en uppgift och förstå var det finns fallgropar och risk för feltolkningar. I den sista delen av DTK-utbildningen får du lära dig specifika tekniker och färdigheter som du har nytta av på i stort sett alla DTK-uppgifter.

Alla delar innehåller rikligt med exempel, ofta baserade på verkliga högskoleprovsuppgifter, för att illustrera hur metoderna och strategierna fungerar i praktiska sammanhang.

Efter att ha gått igenom nedanstående strategier och genomgångar rekommenderar vi att du fortsätter att öva på uppgifter i DTKprogrammet och Högskoleprovtränaren för att tillämpa strategierna på egen hand.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i DTKprogrammet och med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Allt material på hpguiden har varit relevant och effektivt för mina resultat på samtliga delar av högskoleprovet. Jag är extremt nöjd att jag köpte VIP! Jag tyckte framför allt att den matematiska repetitionen var väldigt bra eftersom att det fanns både pedagogiska förklaringar med konkreta exempel och att den var koncis. Dessutom var lösningsmetoderna och förklaringarna för DTK väldigt givande.

Berk - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
KLÄRVOAJANS
fjärrskådning, synskhet
Nästa prov

8/5 - 2021 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 12/1 kl. 9:00
Stänger senast 19/1 kl. 0:59