Fler än 248 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

I dessa genomgångar lär vi dig beprövade metoder, tips, tricks och strategier för att du få de redskap som behövs för samtliga uppgiftstyper som förekommer på högskoleprovets ELF-del.

Du får bland annat lära dig hur du ska hantera olika text- och frågetyper som är vanliga på ELF-delen på ett tidseffektivt sätt, allmänna lösningstekniker och genvägar, viktiga engelska signalord som kan ändra betydelsen av meningar och mycket mer. Du får också förslag på hur du kan lägga upp dina engelska studier för att få in mer engelsk läsning och allmän kunskapsutveckling i din vardag. Materialet har finslipats i mer än ett decennium för att du ska få tillgång till strategier som ger resultat.

Efter att ha gått igenom nedanstående strategier och genomgångar rekommenderar vi att du fortsätter att öva på uppgifter i ELFprogrammet och Högskoleprovtränaren för att tillämpa strategierna på egen hand.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i ELFprogrammet och med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Det bästa med VIP utbildningen är att den innehåller så otroligt mycket välorganiserat och bra material, material som man inte klarar sig utan!

Elliot Sandström

Höjde sig från 1.20 till 1.95 som VIP-medlem
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Forumet

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
KRAKEL
gräl, bråk
Det blev en höjning på 0,4 på verben och 0,4 på kvantitativa också :-) Har allt att tacka hp guiden för detta! Hoppas ni andra krigare också nått era mål!
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59