Fler än 241 000 nöjda studenter!
Mer än 19 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

I denna del av VIP-utbildningen får du lära dig allt du behöver för att nå ett toppresultat på KVA-delen med hjälp av ett flertal unika metoder, knep och genvägar som ökar din snabbhet samt strategier för att undvika vanliga fällor. Strategiavsnitten innehåller också rikligt med lösta exempeluppgifter som illustrerar metoderna i konkreta situationer som du kommer att möta på provet.

Genom att lära dig våra metoder kan du dessutom ofta undvika att göra svåra beräkningar och istället snabbt resonera dig fram till vilken kvantitet som är störst, vilket vanligen är tillräckligt för att kunna besvara KVA-uppgifter då inget numeriskt slutsvar krävs.

Efter att ha gått igenom nedanstående strategier och genomgångar rekommenderar vi att du fortsätter att öva på uppgifter i KVAprogrammet och Högskoleprovtränaren för att tillämpa strategierna på egen hand.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i KVAprogrammet och med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Genomgångarna var allt!!! Både strategierna samt förklaringarna man fick på varje uppgift. Med hjälp av förklaringarna kunde jag felanalysera alla uppgifter (oavsett rätt eller fel) och det var det som fick mig att utvecklas mest.

Zahra Ibrahim

Höjde sig från 0.9 till 1.55 med VIP-utbildningen
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Forumet

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
VAGANT
kringvandrande student (eller) präst (under medeltiden); vagabond
Är jättenöjd med HPguiden. Har även tipsat många om er och att det är värt pengarna, det är en investering för framtiden säger jag alltid, vill säga att ni gör ett grymt arbete!
Tid till nästa prov

13/4 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 9/1 kl. 8:00
Stänger senast 16/1 kl. 23:59