I denna del av VIP-utbildningen får du lära dig allt du behöver för att nå ett toppresultat på KVA-delen med hjälp av ett flertal unika metoder, knep och genvägar som ökar din snabbhet samt strategier för att undvika vanliga fällor. Strategiavsnitten innehåller också rikligt med lösta exempeluppgifter som illustrerar metoderna i konkreta situationer som du kommer att möta på provet.

Genom att lära dig våra metoder kan du dessutom ofta undvika att göra svåra beräkningar och istället snabbt resonera dig fram till vilken kvantitet som är störst, vilket vanligen är tillräckligt för att kunna besvara KVA-uppgifter då inget numeriskt slutsvar krävs.

Efter att ha gått igenom nedanstående strategier och genomgångar rekommenderar vi att du fortsätter att öva på uppgifter i KVAprogrammet och Högskoleprovtränaren för att tillämpa strategierna på egen hand.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i KVAprogrammet och med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Har höjt mig från 1,15 till 1,75 på mindre än ett år tack vare er. Vill sprida ordet!

Det som funkade för mig var att skriva ner vilka mina fallgropar var i mitt pluggande. Jag tog för lång tid på mig i mina uträkningar, jag fastnade på uppgifter och hade en uppfattning om att det inte finns några knep utöver att lära sig allt. HP guiden lärde mig att se mönster i frågorna och svaren, samband och vilka de vanliga fällorna är. En person hade kunnat spendera år och lära sig allt och ändå misslyckas, eller så kan man lära känna provet och verkligen ha en chans.

Freja - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
KLÄRVOAJANS
fjärrskådning, synskhet
Nästa prov

8/5 - 2021 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 12/1 kl. 9:00
Stänger senast 19/1 kl. 0:59