Civilingenjör datateknik på KTH, lets go!

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Scorpiux
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 25
Blev medlem: tis 30 aug, 2022 14:19

Civilingenjör datateknik på KTH, lets go!

Inlägg av Scorpiux »

Hejhej! :)
Min dröm sedan ett par år tillbaka har varit att komma in på KTH, civilingenjör inom datateknik. Tog studenten 2021 från teknikprogrammet, hade bra betyg och snittade B-A men tyvärr ej tillräckligt för den utbildningen. Så min väg är via hp, där det krävs det minst 1.6.

Skrev hp för första gången i höstas, hade köpt VIP här och pluggade ca 1,5 månad innan provet. Resultat blev 1.2, 1.6 på kvantitativa delen och 0.9 på verbala delen. Det är inte 1.6 direkt, men det är en början. Visste redan att jag skulle få avsevärt bättre på kvantitativa delen då jag älskar matte och har lätt för det, fick främst fel på provet pga., tidspressen. På den verbala delen har jag svårt för allt utom engelskan. Min svenska är verkligen sämst, även fast att jag själv är svensk (som många av mina vänner retar mig extra för) :p

Jag jobbar heltid samt läser två programmeringskurser på distans medan jag kommer plugga till hp. Det kommer att vara en challenge att hitta tiden och att hålla sig disciplinerad, men det klarar jag!!

Kommer ha denna pluggdagbok så jag kan se min utveckling, samt hålla mig själv accountable.

Let's gooo!