Facit och förklaringar till alla 160 uppgifter

Större nyheter och uppdateringar om t.ex. utbildningen, hemsidan och högskoleprovet.
Skriv svar
Användarens profilbild
admin
Site Admin
Site Admin
Inlägg: 2241
Blev medlem: tor 31 maj, 2007 20:31

Facit och förklaringar till alla 160 uppgifter

Inlägg av admin »Nu kan du, helt gratis, rätta och få utförliga förklaringar till höstprovets alla uppgifter på HPGuiden.se/HT22. Slipp vänta mer än en månad på resultatet och gör en träffsäker resultatprognos nu direkt. Vårt facit stämde till 100 % med officiella facit.

Skrev du inte högskoleprovet i söndags? Ta vara på möjligheten att göra en provsimulering för att se hur du ligger till och vad du behöver fokusera på i dina förberedelser inför ditt nästa prov.

Läs om hur du kan rätta, få en prognos av just ditt normerade resultat, förklaringar med text, bilder samt videor och mycket mer helt gratis på sidan HPGuiden.se/HT22. Dessutom bjuder vi just nu på VIP-support kring höstprovets uppgifter för alla, så passa på om du har några frågor eller funderingar kring någon uppgift!

Håll också utkik för snart kan du även göra en detaljerad kunskapsanalys utifrån provuppgifterna från höstens högskoleprov samt få detaljerade och pedagogiska videoförklaringar till samtliga kvantitativa uppgifter.

Få ut så mycket som möjligt av höstens högskoleprov!
Skriv svar