Frågor om SU, Örebro universitet och HP

För dig som är eller är på väg att bli juridikstuderande
Skriv svar
ssolsidan
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: fre 22 jan, 2016 16:11

Frågor om SU, Örebro universitet och HP

Inlägg av ssolsidan »

Hej,

Jag skriver vanligtvis inte egna inlägg men läser gärna andras, den här gången har jag dock inte lyckats hitta svaren på mina frågor. Därav detta inlägg!

Hur många föreläsningar etc (per vecka) har ni som studerar juristprogrammet i Örebro? Jag bor nämligen cirka 20 mil från Örebro, så vill se över möjligheterna till att pendla.

Hur många föreläsningar etc (per vecka) har ni som studerar i Stockholm?

Jag vill primärt bli antagen hos SU men har Örebro som mitt andrahandsval.

Jag har skrivit HP vid två tillfällen med 2 års mellanrum, senaste resultatet var 0.85-0.95 (beroende på normeringen) utan någon större förberedelse. Jag har sett många inlägg där folk skriver om sina drömresultat runt 1.7-2.0 men finns det några där ute som jag, som vill uppnå 1.4? Hur ser er resa ut? Värdefulla tips?

Bästa hälsningar
Anna
Tilda98
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 34
Blev medlem: mån 03 sep, 2018 9:49

Re: Frågor om SU, Örebro universitet och HP

Inlägg av Tilda98 »

Jag är också en 1,4! Skrev HP utan nämnvärda förberedelser i höstas, tror att jag kommer att få runt 0,7. Visserligen är snittet högre - men snittet är inte heller ett "förstagångssnitt" så därför räknar jag med att snittet kan vara även för de som skrivit HP 2, 3, 4 eller fler gånger. Därför ser jag goda chanser att ändå nå 1,4 med lite kämpaglöd och jävlaranamma :) Jag har dock inte några värdefulla tips, men mitt mål är att komma in i Göteborg. Spännande! Det här fixar vi utan problem!
Skriv svar