Kladd i provsvarshäftet?

Diskussioner kring rättning, normering, svårighetsgrad mm
Skriv svar
hannaplep
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 10
Blev medlem: sön 31 jan, 2021 18:05

Kladd i provsvarshäftet?

Inlägg av hannaplep »

Hej! För varje fråga jag var osäker på gjorde jag ett tunt litet streck (med blyerts) brevid mitt svar i provsvarshäftet för att kunna återgå till sen. Kan det på något sätt påverka mitt resultat? Det stod att man absolut inte får kladda på provsvarshäftet men ett svagt streck BREVID kan väl inte göra svaren ogiltiga, eller?
cina747
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 107
Blev medlem: ons 24 okt, 2018 14:03

Re: Kladd i provsvarshäftet?

Inlägg av cina747 »

Oj, det står ju väldigt tydligt att inga anteckningar eller streck får förekomma men jg vet inte hur känsligt det är. Hade jag varit du hade jag mailat uhr och frågat. I värsta fall kanske de får gå igenom ditt prov manuellt.

När jag är osäker ringer jag alltid in frågan i provet och sen bläddrar jag alltid igenom en sista gång och ”stannar” där jag ser ringar.
Användarens profilbild
aristofanes
Bronspostare
Bronspostare
Inlägg: 712
Blev medlem: tor 15 nov, 2018 16:27

Re: Kladd i provsvarshäftet?

Inlägg av aristofanes »

Jag TROR inte det. Om datorerna inte kan tolka svaret, men det finns ett svar, lyfts det ut till manuell granskning.Tom om det vore så illa att du satt ett svar med svag penna i en svarsruta så kommer datorerna att låta det starkaste svaret vinna.

Så jag tror du kan sova lugnt. Men varför inte sätta ett stort frågetecken i uppgiftshäftet.
Undan för undan lägger jag ut några videor på Youtube om mina hp-erfarenheter. Kolla gärna. Sökord Högskoleprovet Aristofanes eller Högskoleprovet Jon
Skriv svar