Läkarlinjen, kan jag?

Frågor om icke-högskoleprovrelaterade ämnen
Skriv svar
flowermp
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 52
Blev medlem: mån 16 jan, 2017 23:11

Läkarlinjen, kan jag?

Inlägg av flowermp »

Hej hej!

Jag tänkte skriva Hp i höst nu och vill ligga mellan 1.60-1.80 vill verkligen komma in på läkarlinjen eftersom det är min dröm, men vet inte känns omöjligt på något sätt. Har pluggat lite då och då under juli-augusti men nu ska jag sätta mig med plugget på heltid fram till provet dvs 58 dagar. Har legat under 1.00 på mina tidigare HP och vet inte om jag ska ge upp målet till höst eller om ni tror att jag verkligen kan klara det genom att nöta på gamla HP prov och verkligen sitta varje dag och göra mellan 1-2 prov. Vad tror ni? Hur mycket kan man höja sig? Är jätte nervös och känns som jag tappar motivation när jag tänker på att det kanske inte finns en enda chans. Mitt största problem är DTK och LÄS delen men man måste ju vara bra på allt för att det ska gå bra. Uppskattar alla svar och tips jag kan få för behöver verkligen det! Ni är alla skit duktiga som kämpar på här på HP guiden och jag hoppas verkligen att vi alla kan nå våra mål! :)
HP18
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 160
Blev medlem: tor 29 jun, 2017 20:46

Re: Läkarlinjen, kan jag?

Inlägg av HP18 »

Det beror lite på dina svagheter, är dina svagheter den verbala delen så är det nog kört att höja sig såpass mycket på 58 dagar. Om du däremot är bra på verbala men sämre på kvantitativa så är det fullt möjligt om du verkligen kör hårt.

Men för att inte ge falska förhoppningar så är det nog bäst att säga att höja sig från >1.0 till 1.6+ på 58 dagar blir svårt.
Du har större chanser att klara det till våren, men ingenting är omöjligt :D
Skriv svar