Skriva 1.8 som första prov?

Övriga utbildningsrelaterade diskussioner
Skriv svar
FelCar0
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: sön 25 jul, 2021 20:48

Skriva 1.8 som första prov?

Inlägg av FelCar0 »

Hej! Jag har precis skaffat VIP, och jag har aldrig gjort hp innan. Jag hade velat skriva 1.8 men jag förstår att jag har dåligt med både tid och eventuellt kunskap.

Testade högskoleprovstränaren lite snabbt och gjorde en del verbal och en del kvant, eftersom jag vill se lite hur jag ligger till med grundkunskaperna. Jag fick 2 på verbal och 1.4 på kvant. Proven varierar ju verkligen från år till år och jag förstår ju att jag inte kommer sätta dessa poäng på alla prov bara för att jag gjort en del och fått dem. Men, tror ni att jag kan fixa 1.8 om jag börjar plugga nu? Hur svårt är det och är det ens möjligt som första prov?
melzen02
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 24
Blev medlem: mån 14 dec, 2020 13:16

Re: Skriva 1.8 som första prov?

Inlägg av melzen02 »

svar ja
pommes
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 31
Blev medlem: mån 05 jul, 2021 2:34

Re: Skriva 1.8 som första prov?

Inlägg av pommes »

Många skriver bra på sina första prov som 1.7-1.9 så det beror på främst på hur mycket man läser på fritiden. Den kvantitativa delen kan man träna upp väldigt enkelt genom "all matte du behöver" och uppgifterna som finns på hpguiden. Känner många som klarar 2.0 på KVA på första försöket men brukar vara det verbala delen som de flesta kämpar med så du har en bra grund.
Jag skulle rekommendera att du testar 1-2 gamla högskoleprov och se om du verkligen sätter 2.0 flera gånger på verbala och där du undersöker vilka dina svagheter är, detsamma kan appliceras till KVA delen.
Jag skulle rekommendera att du kontaktar coachen för att den ska kunna skapa ett studieupplägg som passar bäst med din tidsuppläggning och kunskaper. Då kommer du ha de bästa förutsättningarna för att sätta ett så högt resultat som möjligt!
Skriv svar