Vårt största löfte någonsin

Vi lovar att hjälpa dig som får ut gudlbiljetten att komma in på din drömutbildning - oavsett vilket resultat på högskoleprovet som krävs. 

Vi lovar dig som fått ut guldbiljetten all hjälp du kan tänkas behöva för att nå det resultat på högskoleprovet som krävs för att bli antagen så fort som möjligt. Vi kommer att finnas vid din sida ända tills du kan logga in och läsa ordet ANTAGEN!


Sprid ett försök att få ut den 

Dela ditt försök att få ut guldbiljetten med #hpguldbiljett och ha chans att vinna alltifrån gratis/återbetalt VIP-medlemskap och helgkurser till privatlektioner och frågespel inför högskoleprovet.


 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

900 kg is från ishotellet i Jukkasjärvi. Dela din bild på iskonstverket eller ditt bästa pluggtips med #hpguldbiljett, de bästa inläggen belönas.

Ett inlägg delat av Högskoleprovguiden (@hpguiden) 15 Jan 2020 kl. 10:52 PST 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inuti isblocket finns en guldbiljett. Om du får tag i den lovar vi att du kommer in på din drömutbildning! Imorgon visar vi var det står. #hpguldbiljett

Ett inlägg delat av Högskoleprovguiden (@hpguiden) 14 Jan 2020 kl. 12:06 PST 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi lovar att den som får tag i den här kommer in på sin drömutbildning! #hpguldbiljett

Ett inlägg delat av Högskoleprovguiden (@hpguiden) 12 Jan 2020 kl. 6:02 PST


Ingen guldbiljett? Inga problem!

Om du inte vill/kan/orkar få ut guldbiljetten kan vi hjälpa dig inför högskoleprovet ändå! Studera med oss som gratismedlem eller som VIP-medlem.

Som gratismedlem får du utöver t.ex. 42 kompletta gamla högskoleprov och hundratals VIP-exempel även ett formelblad med den viktigaste matten, detaljerad kunskapsanalys av senaste provet, 10 utvalda tips, 7 utmaningar och Sveriges största forum om högskoleprovet.

Missa inte att du som VIP-medlem får allt du behöver på alla provdelar för att kunna nå ditt mål. Dessutom får du snabb personlig hjälp om du fastnar på något och kan lägga till en förbättringsgaranti som ger mer 450 kr mer tillbaka än du betalat.

Har du någon fråga eller fundering? Kontakta oss gärna! Vi har även bemanning kvällar och helger så att du alltid får snabbare hjälp än branschsnittet. Vi ser fram emot att hjälpa dig besegra högskoleprovet!

Exempel på skillnaderGratisVIP
Övningsuppgifter 8267 18124
Uppgifter med förklaringar 300+ 18124
Videogenomgångar 100+ 700+
Personlig coach med 2.00
Studieupplägg och support
Unika strategier på alla delar

Coachteamet på Högskoleprovguiden Coacherna på Högskoleprovguiden
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas. Vinnaren måste kontakta oss inom 24 timmar för att åberopa sin vinst. Vinnaren godkänner att göra en vinnarintervju och delta i uppföljning under resans gång som kommer att publiceras i sociala medier.

Feedback eller frågor?
Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
CHAGRIN
vegetabiliskt garvat (get)skinn med kornig narvsida
Nästa prov

18/10 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
27/8 - 2020 kl 23:59