Fler än 249 000 nöjda studenter
Mer än 19 års erfarenhet
Alla coacher har 2.00

I denna del av VIP-utbildningen hjälper vi dig bygga upp de färdigheter du behöver för att bemästra högskoleprovets MEK-del.

Du får bland annat lära dig en komplett angreppsmetodik för alla MEK-uppgifter oavsett om de har en eller flera luckor att fylla i, att känna igen och bemästra nyckelord som binder samman innehåll eller modifierar betydelsen av en mening, viktiga prepositioner, ord med olika laddning och mycket mer.

De olika strategierna och metoderna inkluderar även exempeluppgifter med detaljerade förklaringar för att illustrera principerna som gås igenom och göra din inlärning lättsam och effektiv.

Utöver MEK-strategierna får du också en grammatikkurs där du kan lära dig eller repetera den viktigaste grammatiken som behövs för MEK-delen.

För att ta del av alla unika provdelsspecifika strategier behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen och läsa introduktionen till grammatikkursen, men du kan fortfarande öva med ett urval av uppgifter i MEKprogrammet med hjälp av Högskoleprovtränaren.

Höjde mig från 1.15 till 1.65! Mycket relevant material! Systematiskt upplägg! Bra genomgångar! Helt suveränt! Värt varenda krona! Tackar för en grym tjänst!

Fredrik Sterner

Tidigare VIP-medlem, nu psykologstudent
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Grammatik övrigt

Forumet

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
XEROFYT
växt anpassad till torka
Pluggade i cirka två månader med hpguiden och fick 1.75 vilket räcker till eftertraktat program och ny riktning i livet. Jag är mycket tacksam över att ni finns och att jag hittade hit.
Tid till nästa prov

20/10 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 13/8 kl. 8:00
Stänger 20/8 kl. 23:59