I VIP-utbildningens omfattande och djupgående ORD-strategi får du unika strategier för hur du bäst besegrar ORD-delen oavsett om det är ord du känner igen eller ord du aldrig har hört förut.

Du får en detaljerad genomgång med många exempel på lånord från flera språk inklusive ledtrådar till vilket språk det svåra ordet kan härstamma från, hur du ska förhålla dig till gamla högskoleprovord, hur du förstår ordspråk och talesätt du inte kommit i kontakt med tidigare, genomgång om ordens minsta beståndsdelar (morfem) och mycket mer.

Inte nog med att VIP-utbildningen ända sedan år 2004 har en oöverträffad träffsäkerhet på ORD-delen, du får dessutom den bästa och mest utförliga strategigenomgången som du kan använda på högskoleprovets alla ORD-uppgifter.

För att ta del av alla unika strategier och genomgångar måste du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast se innehållsförteckningen, ta del av Högskoleprovguidens Ordresa podcast, testa ORDprogrammet och öva med Högskoleprovtränaren.

Jag är mycket nöjd med utbildningen! Jag önskar att jag hittat till er tidigare. Många av orden på ORD delen kom på provet och då kändes det extra bra. Kan varmt rekommendera er hemsida till alla som vill få hjälp att nå sina pluggmål! Tycker ni har tänkt på allt! Skitbra!

Shannon - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
STUFF
(prov)stycke av mineral (eller) bergart
Nästa prov

20/10 - 2019 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
2/9 - 2019 kl 23:59