NOGprogrammet (Exempel)

NOGprogrammet är indelat i samma kategorier som högskoleprovets uppgifter: Aritmetik, Algebra, Geometri, Funktionslära och Statistik. Varje specialkonstruerad uppgift har en förklaring så att du även lär dig varför rätt svar är rätt och hur du knäcker uppgiftstypen.

Totalt studerar du med 985 uppgifter och förklaringar i NOGprogrammet.

NOGprogrammet sparar alla uppgifter som du besvarat korrekt och du väljer själv när du vill börja om med en uppgiftsgrupp. Dessutom finns möjlighet att skapa dig en egen uppgiftsgrupp med de uppgifter du har extra svårt för eller vill öva mer på. Du kan därmed anpassa utbildningen efter just dina behov.

Välj vilken uppgiftsgrupp du vill studera med nedan. Först kommer din egna uppgiftsgrupp, med uppgifterna du själv har valt, följt av uppgifter inom de kategorier som testas på högskoleprovet.

Varje högskoleprov består av 12 NOG-uppgifter och rekommenderad medeltid är 1 minut och 40 sekunder per uppgift.

Tycker att utbildningen i vissa delar är oerhört starka. KVA, XYZ, NOG, ORD och till stor del även MEK är riktigt bra övnings-/utbildningsverktyg. Generellt en mycket bra utbildning som förbereder för högskoleprovet med en väldigt verklighetsnära provskrivningsmiljö. Det var att få öva in provsituationen, uppgifter på tid, framförallt på XYZ och KVA som gjorde att jag prickade dessa delar på hp och höjde mig till 2,0.

Johannes

Som gäst kan du inte öva med nedanstående exempeluppgifter. För att kunna testa övningsprogrammet måste du bli gratismedlem. För att få åtkomst till hela övningsprogrammet måste du bli VIP-medlem.

Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Min uppgiftsgrupp 142 exempeluppgifter
De uppgifter du på rättningssidan har sparat till din egna uppgiftsgrupp.
Blandade uppgifter 5 exempeluppgifter
Ännu ej avklarade uppgifter från alla uppgiftsgrupper.
Aritmetik 1 exempeluppgift
Algebra 1 exempeluppgift
Geometri 1 exempeluppgift
Funktionslära 1 exempeluppgift
Statistik 1 exempeluppgift
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Sociala medier
Dagens ord
FARISEISK
som avser fariséer; hycklande
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
24 dagar 16 timmar och 49 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59