XYZprogrammet (Exempel)

För att under tidspress kunna besegra XYZ-delen på provet är det viktigt att kunna den grundläggande matematiken och ha övat sig på att hantera de olika typer av uppgifter som kan komma. Det är just detta du får göra med VIP-utbildningens XYZprogram och de 1204 uppgifterna med utförliga förklaringar.

I övningsprogrammet får du öva på de vanligaste fällorna och alla matematiska kunskaper som krävs för att nå ett toppresultat på XYZ-delen och de övriga kvantitativa delarna.

Du får öva på uppgifter i kategorierna Aritmetik, Algebra, Geometri, Funktionslära och Statistik. Varje uppgift har en förklaring så att du även lär dig varför rätt svar är rätt och hur du knäcker uppgiftstypen.

Med det dynamiska övningsprogrammet kan du bland annat spara uppgifter du vill repetera i en personlig uppgiftsgrupp.

Välj vilken uppgiftsgrupp du vill studera med nedan. Först kommer din egna uppgiftsgrupp, med uppgifterna du själv har valt, följt av uppgiftsgrupper med uppgifter inom högskoleprovets fem kategorier.

Varje högskoleprov består av 24 XYZ-uppgifter och rekommenderad medeltid är 1 minut per uppgift.

Jag har nu gått från 4/10 på kvant till 9/10 majoriteten av gångerna. Nu kör jag funktioner på XYZ, fick 11/12 utan att dra över tiden nu, helt otroligt. Från att alltid hatat matte med passion, har jag nu börjat förstå, känns som en ny värld som öppnar sig. Helt fantastiskt!! Hade aldrig klarat det utan dig och hpguiden, så tack för det :D När jag kommer in på civilekonomprogrammet kommer ni ha en stor del av den förtjänsten! :)

Anna

Som gäst kan du inte öva med nedanstående exempeluppgifter. För att kunna testa övningsprogrammet måste du bli gratismedlem. För att få åtkomst till hela övningsprogrammet måste du bli VIP-medlem.

Bli VIP-medlem Bli gratismedlem
Min uppgiftsgrupp 8 exempeluppgifter
De uppgifter du på rättningssidan har sparat till din egna uppgiftsgrupp.
Blandade uppgifter 5 exempeluppgifter
Ännu ej avklarade uppgifter från alla uppgiftsgrupper.
Aritmetik 1 exempeluppgift
Algebra 1 exempeluppgift
Geometri 1 exempeluppgift
Funktionslära 1 exempeluppgift
Statistik 1 exempeluppgift
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Sociala medier
Dagens ord
FARISEISK
som avser fariséer; hycklande
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
24 dagar 16 timmar och 49 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59