Efter varje högskoleprov utvärderar VIP-medlemmarna utbildningen, supporten, den personliga coachen med mera. Vi är mycket stolta över att få toppresultat termin efter termin ända sedan starten år 2004.

  • Det genomsnittliga resultatet på alla enkätfrågor är gång på gång över 4 av 5 poäng och uppemot 100 % skulle rekommendera Högskoleprovguiden till sina vänner!
  • Flera gånger har alla 20 av de svåra högskoleprovorden funnits med i VIP-utbildningen och träffsäkerheten har i många år varit 85-100 %.
  • Den genomsnittliga förbättringen per prov är 0,3-0,5 normerade poäng per prov och vi har haft VIP-studenter som på endast en provomgång förbättrat sitt resultat med hela 1,05 normerade poäng.
  • De bästa rapporterade resultaten var en VIP-medlem som endast hade 6 fel på hela provet på gamla högskoleprovet och en som bara hade 7 fel på nya högskoleprovet.

Nedan ser du först utvärderingsresultatet från det senaste provet följt av resultaten från alla tidigare utvärderingarna sedan starten år 2004.

Coachteamet på Högskoleprovguiden Coacherna på Högskoleprovguiden
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hösten 2019

Vid utvärderingen av VIP-utbildningen efter höstens prov 2019 skulle 95 procent rekommendera utbildningen till en vän och 95 procent (19 av 20) av de svåra orden på ORD-delprovet fanns med i VIP-utbildningen. Den högsta rapporterade höjningen var 0,50 normerade poäng.

Historisk statistik

Utvärderingspunkter

Klicka på ett provs rektangel eller text för att visa eller dölja det i diagrammet. Överstrukna prov är dolda i diagrammet.

Andel som skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän

Andel av de svåra orden som fanns i VIP-utbildningen

Högsta rapporterade höjningen på ett prov

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
SPILKUM
liten djup skål
Nästa prov

8/5 - 2021 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 12/1 kl. 9:00
Stänger senast 19/1 kl. 0:59