Delad efter helgens prov...

Diskussioner kring rättning, normering, svårighetsgrad mm
Skriv svar
amerac
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 17
Blev medlem: ons 02 nov, 2016 14:46

Delad efter helgens prov...

Inlägg av amerac »

Hej,

Jag började HP plugga hösten 2019, och då satsade allt för att till våren 2020 nå 1.5 och komma in på juristprogrammet i Göteborg. Efter massor av nerlagd tid och med 3 v kvar, blev provet inställt. Jag tappade all motivation och bara la ner plugget på direkten. Jag anmälde mig till vårens prov och i början på januari började studera hårt igen. Det kändes bra, matte är min starka sida och jag har varierat mellan 1.7-2.0, VERB har legat efter, men senaste veckorna fick jag verkligen kläm på det- både tiden och uppgifterna och har alla senaste proven jag skrivit har landat på 1.5-1.6 totalt.

Nu dock efter helgens prov känner jag mig splittrad. Matten gick inte alls lika bra som jag hade förväntat mig. Verbala delarna har jag varit snabb, detta har inneburit tid på slutet och att jag har ändrat svar som jag vart osäker på- detta har resulterat i att jag tappat poäng som jag kunde haft.

Jag har rättat mitt prov enl facit som en privatperson lagt upp, och har fått det till 60/80 verb och 65/80 kvant. Alltså 125/160

Detta i sig känns väl helt ok iom att antagning för juristprogrammet i Gbg har minskat senaste åren, tex var urval 2 1.35 förra hösten.

Men när jag läser om alla som känns himla säkra på marsprovet blir jag lite nojig, att normeringen inte kommer vara snäll.

Vad tror ni ? Har jag någon chans? Hur känner ni efter provet?
Senast redigerad av amerac den tis 16 mar, 2021 13:52, redigerad totalt 1 gånger.
Chloipsstogy
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 326
Blev medlem: sön 27 okt, 2019 16:35

Re: Delad efter helgens prov...

Inlägg av Chloipsstogy »

Jag tror att inte det är någon större idé att spekulera i det nu. Ta istället och använd de här veckorna innan resultatet kommer till att först och främst vila lite från allt som har med provet att göra och sen lite smått ta upp pluggandet igen om du känner för det. Tids nog så har du resultatet i din hand, tiden kommer gå fort dit :)
Skriv svar