Bästa sätt att plugga utan VIP konto?

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
MarcusJensen
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 2
Blev medlem: tis 06 apr, 2021 10:53

Bästa sätt att plugga utan VIP konto?

Inlägg av MarcusJensen »

Hej,

Vet inte om denna typen av tråd är tillåten här, om inte så radera den.

Jag har aldrig skrivit HP, detta blir första gången. Jag har dessvärre inte råd med ett VIP-medlemskap här och känner att gratismedlemskapet inte är det bästa (såklart). Kan man öka mycket med bara det, eller bör man i så fall öva på annat sätt, och i så fall, hur?
Användarens profilbild
Rainbowgirl
Silverpostare
Silverpostare
Inlägg: 1360
Blev medlem: lör 20 okt, 2018 17:53

Re: Bästa sätt att plugga utan VIP konto?

Inlägg av Rainbowgirl »

Hej!

Jag har inte haft VIP och har höjt mig en hel del. Började på 0,95 och idag ligger jag på 1,65-1,95 - varierar lite beroende på provfrågorna.
Men det går definitiv att höja sig med de uppgifterna du har tillgång till :)
Det kanske är lite tuffare än om man hade haft VIP men ingenting är omöjligt.
Mina tips är att du börjar med att skriva ett helt prov för att se hur du ligger till nu. Sen börjar du öva på de delarna du behöver förbättra, jag använde mig av de olika programmen här på HPG. Då kan du exempelvis öva på enbart XYZ-uppgifter. Det man bör ha i åtanke är dock att de uppgifter som dyker upp är från de tidigare HP-proven så försök att spara några år så du inte känner igen vissa uppgifter när du skriver prov.
Tips är också att skriva de äldre proven från innan hösten 2011, där har du exempelvis 20 DTK-frågor och 22 NOG-frågor istället för dagens 12 respektive 6.

Lycka till! :)
Drömmen om att bli onkolog
Fortsätt följa min resa här! En blogg om hur det är att vara läkarstudent vid Linköpings Universitet
Krebaj
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 211
Blev medlem: tis 05 dec, 2017 19:54

Re: Bästa sätt att plugga utan VIP konto?

Inlägg av Krebaj »

Så som när man pluggar till körkortet så är det med hp. Visst man kan ta körkort utan att köpa något program, man får läsa en klassisk bok, söka runt på nätet, kolla youtube videos. Det funkar.

Grejen med VIP och körkorts program är bara att det underlättar. Man får svar direkt om man gjort fel, man får förklaringar direkt. Så det enda är egentligen att man sparar väldigt mycket tid på att ha VIP. Du kan ju hitta allt detta på youtube också egentligen. Eller som alla VIP medlmar gör. De använder sig av MEMRISE.COM för att plugga ord.

Tips till dig är att hitta ett helgjobb för att köpa något VIP medlem. Behöver inte vara hpguiden. Finns förmodligen andra bra hemsidor men du kommer spara väldigt mycket tid på det. Och när det gäller HP plugg så vill man inte lägga ner energi på annat än att faktiskt plugga. Det är tillräckligt svårt att hitta energin för att sätta sig ner att plugga haha.
Skriv svar